«Έχω να κάνω καθημερινό από το 1821 και μπαίνω στη Γυναίκα Χωρίς Όνομα»

Γυναίκα χωρίς όνομα

"Βλέπω φανατικά τις Άγριες Μέλισσες..."

Σε μια από τις επιλεκτικές τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και την δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη με αφορμή την παράσταση «Ψίθυροι» που επαναλαμβάνεται στη σκηνή του θεάτρου Χορν.

«Δεν ξέρω αν έκανα καλά που αποφάσισα να γίνω ηθοποιός» ομολόγησε ειλικρινώς η πρωταγωνίστρια. «Στα 18 μου μπήκα στη σχολή Καλών Τεχνών και μόλις την τελείωσα, έδωσα σε μια δραματική σχολή. Χωρίς να είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη πως θέλω να αφήσω τη ζωγραφική για το θέατρο. Πήγα λίγο να δοκιμάσω και κόλλησα».

Όσον αφορά την επιστροφή στην τηλεόραση μέσα από το σίριαλ «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1, η Μαρίνα Ψάλτη σημείωσε: «Ήρθε ένα τηλεφώνημα στα καλά καθούμενα, να υποδυθώ τη μητέρα της Δανάης Σκιάδη και είπα ναι. Έχω να κάνω καθημερινό από το 1821, που τότε ήμουν μικρή και μια χαρά τα κατάφερνα. Τώρα που έχω μεγαλώσει δεν ξέρω. Έχω δυνάμεις, δεν λέω ότι είμαι γριά, αλλά…»

«Η τηλεόραση άλλαξε την πορεία μου. Από την Λάμψη με έμαθαν και μετά προχώρησα στο θέατρο. Είμαι χαρούμενη που φέτος έχει ανοίξει η τηλεόραση και γίνονται δουλειές. Βλέπω φανατικά τις Άγριες Μέλισσες…»

«Δεν μου προτείνουν κωμικούς ρόλους. Όπου δηλαδή υπάρχει βασανιστήριο, κλάμα, μια αρώστια, ένας θάνατος, μια αυτοκτονία, μια μέθη εκεί… Όλες αυτές τις ηρωίδες τις έχω παίξει