«Έχω μπερδευτεί! Η εκπομπή μου στο Open από καθημερινή έγινε δεκαπενθήμερη!»

Πέτρος Κουσουλός

"Η Ναταλία όταν πήγε στον Alpha είχε την δέσμευση να..."

Στην «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την οικογενειακή του ζωή, το καινούργιο μέλος της οικογένειας που περιμένουν με την γυναίκα του. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο τι συμβαίνει με την εκπομπή του στο Open, αλλά και στο γιατί δεν ακολούθησε την Ναταλία Γερμανού στον Alpha.

«Και εγώ έχω μπερδευτεί με την εκπομπή μου. Το «Τοp Story» είναι μια εκπομπή που έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Έχουμε αλλάξει ώρες, έχουμε αλλάξει μέρες. Επιλέξαμε ότι είναι καλύτερο να πάμε σε εβδομαδιαία βάση, η οποία από εβδομαδιαία εκπομπή έγινε πλέον δεκαπενθήμερη», ανέφερε για την εκπομπή που παρουσιάζει στο Open.

«Αν δεν είχα πρόταση για δική μου εκπομπή είναι πιθανό να συνέχιζα με την Ναταλία. Εξ όσων γνωρίζω η Ναταλία είχε μια δέσμευση ότι δεν έπρεπε να την ακολουθήσουν οι παλιοί της συνεργάτες στον Alpha. Ως εκ τούτου δεν έγινε ποτέ αυτή η πρόταση», απάντησε ο Πέτρος Κουσουλός σε ερώτηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη για το αν θα προτιμούσε να ακολουθήσει την παλιά του συνεργάτιδα ή να παραμείνει στην θέση που είναι.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!