«Έχω μιλήσει για να είμαι στο Survivor και εκκρεμεί να γίνει μια κουβέντα»

Survivor

«Δεν νομίζω ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα πάρει τη θέση του Σάκη Τανιμανίδη στο Survivor»

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μίλησε ο Σάκης Αρσενίου, ο οποίος αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για το Survivor. Αναφέρθηκε επίσης στην περιπέτειά του με τον κορονοϊό, αλλά και στη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη.

«Πέρασα κι εγώ τον κορονοϊό, ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Στην αρχή είχα κρυάδες, ανέβασα 39 πυρετό, είχα πονοκέφαλο… Μετά άρχισαν να πονάνε τα κόκαλά μου, είχα αοσμία και καθόλου γεύση. Στην αρχή το πήρα πιο αψήφιστα, αλλά μετά που άρχισαν να πονάνε τα κόκαλά μου, άρχισα και φοβόμουν», είπε αρχικά ο Σάκης Αρσενίου για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

Για τη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη, ο Σάκης Αρσενίου απάντησε: «Ο Νόμος δεν αντιμετώπισε σωστά τον Νότη, κακώς έγινε αυτός ο ντόρος, έγινε στοχευμένα. Τα προσωπικά δεδομένα δεν πρέπει να βγαίνουν στη φόρα μέχρι να φτάσει το θέμα στην εισαγγελία και να πάρει άλλη έκταση».

Ο Σάκης Αρσενίου, μάλιστα, αποκάλυψε και την πρόταση που συζητάει για το Survivor: «Έχω μιλήσει για το Survivor και εκκρεμεί να γίνει μια κουβέντα. Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι πιο έμπειρος, δεν νομίζω ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα πάρει τη θέση του Σάκη, εκτός αν γίνει κάτι πολύ απρόοπτο».