«Έχω γεμίσει τον τάφο της μάνας μου με λουλουδάκια πολύχρωμα, το βλέπεις και λες wow»!

Γιάννης Βασιλείου

"Έχω κάνει μια πολύ μεγάλη φωτογραφία της μάνας μου, γύρω στο 1,80 και την έχω στο μπαλκόνι. Βλέπω τη μάνα μου και τη χαιρετάω σαν να είναι ζωντανή".

Ο Γιάννης Βασιλείου εξομολογήθηκε στο Πρωινό για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε η μητέρα του στη ζωή του: «Η μάνα μου ήταν super mother γιατί μεγάλωσε από 2 χρονών τον γιο μου τον Γιώργο. Έχω κάνει μια πολύ μεγάλη φωτογραφία της μάνας μου, γύρω στο 1,80 και την έχω στο μπαλκόνι. Βλέπω τη μάνα μου και τη χαιρετάω σαν να είναι ζωντανή. Έχω γεμίσει τον τάφο της με λουλουδάκια πολύχρωμα, τα έχω βάλει με κόλλα. Μπαίνεις μέσα και λες wow! Κάθομαι εκεί για ώρες, πίνω τον καφέ μου».

Για τη μητέρα του γιου του είπε: «Τον Γιώργο τον βούτηξα κι έφυγα. Πήγαμε με τη γυναίκα μου ταξίδι στην Αμερική και μου λέει «Η Ελλάδα πλέον δεν μου αρέσει, θα μείνω Αμερική». Μου πήρε όλα τα λεφτά από το βιβλιάριο. Αν ήταν θα είχε έρθει εδώ και θα είχε καθίσει με το παιδί. Δεν ήταν καλή μάνα. Το είδε το παιδί όταν ήταν 18 χρονών, είχε γίνει φίρμα ο Γιώργος. Αυτή παντρεύτηκε μετά από 6 μήνες και τώρα έχει 4 παιδιά».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…