«Έχω χάσει δύο παιδιά από τον Κώστα Βουτσά»

Τι είπε για την επιθυμία του ηθοποιού να αποκτήσει ένα παιδί στα 84 του χρόνια.

Η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά Εύη Καραγιάννη και μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» και μοιράστηκε τις απόψεις της για το πως πρέπει να συμπεριφέρονται οι άντρες στις γυναίκες:«Την γυναίκα πρέπει να την φροντίζει ο άντρας καταρχάς, σε όλα. Πρέπει να την πληρώνει , να της αγοράζει δώρα, ταξίδια, να την πηγαίνει από εδώ, να την πηγαίνει από εκεί. Δηλαδή πράγματα που δεν τα βλέπω τώρα στη σημερινή εποχή. Και με τα λίγα ακόμη η προσφορά είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Να έχεις τον άντρα να σε φροντίζει, είναι τρομερό, δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό το πράγμα.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε αν σκέφτηκαν να κάνουν ένα παιδί μαζί, η Εύη Καραγιάννη απάντησε πως είχε δύο άτυχες εγκυμοσύνες:«Έχω χάσει δύο παιδιά από τον Κώστα», ενώ αναφορικά με την προσπάθεια που κάνει τώρα ο Κώστας Βουτσάς με την Αλίκη Κατσαβού να αποκτήσουν ένα παιδί δε θέλησε να εκφράσει την άποψη της…

«Εγώ τον Κώστα τον αγαπάω και θέλω να είναι καλά. Μου αρέσει που τον ακούω να είναι ευτυχισμένος. Για εμένα είναι πάρα πολύ μεγάλη μου χαρά. Αλλά δεν μπορώ να θριαμβολογήσω για το αν θέλει να κάνει παιδί ή όχι. Εδώ θέλω να σταματήσω και σαν πολιτισμένος άνθρωπος που είμαι, δεν θέλω να συζητήσω τίποτα περισσότερο γιατί σέβομαι τα χρόνια που έζησα μαζί του» είπε χαρακτηριστικά η Έυη Καραγιάννη.