«Έχω απατήσει πρώην σύντροφο μου με την αδελφή της!»

«Ένα βράδυ βγήκαμε όλοι μαζί, αλλά...»

Απίστευτες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή έκανε ο τραγουδιστής Peter Andre ο οποίος παραδέχτηκε πως έχει κάνει σεξ με την αδελφή πρώην συντρόφου του για να την εκδικηθεί!
Καλεσμένος στην εκπομπή Loose Women ο τραγουδιστής εκμυστηρεύτηκε πως το γεγονός συνέβη πριν από πολλά χρόνια, όταν εκείνος βρισκόταν σε περιοδεία με τον πρώην σύζυγο της Whitney Houston, τον Boddy Brown.
«Νόμιζα ότι με πήγαινε γιατί μου ζητούσε συνέχεια τα βράδια να βγούμε και έλεγα τι καλός που είναι. Και κάθε φορά που με καλούσε μου έλεγε «Φέρε και την κοπέλα σου». Και πραγματικά έμοιαζε τόσο καλός.

«Έτσι ένα βράδυ βγήκαμε όλοι μαζί, αλλά εκείνη δε γύρισε σπίτι μαζί μου. Για την ακρίβεια, δεν γύρισε στο δωμάτιο μέχρι τις 10 το επόμενο πρωί.
«Όταν μπήκε μέσα, τη ρώτησα «Τι κάνει ο Bobby;»Και εκείνη δεν το αρνήθηκε καν!» είπε ο τραγουδιστής που την έδιωξε και στη συνέχεια αποφάσισε να επισκεφτεί την αδελφή της που ήταν …«πολύ καλή». «Πήγα εκεί και συζητούσαμε για τα προβλήματα μας. Ήταν ένας ώμος για να κλάψω, με φρόντισε.» συνέχισε ο Peter και παραδέχτηκε πως έκαναν σεξ «Έκανε τον πόνο λίγο πιο εύκολο και ήμουν νέος και ανόητος».