Έχει γίνει σεξ στο Power of Love;

Power of Love

Τα ζευγάρια με τον καιρό δείχνουν να έχουν έρθει πολύ κοντά...

Οι πρώτες εβδομάδες ήταν διερευνητικές, όμως σιγά σιγά τα ζευγάρια του Power of Love άρχισαν να δημιουργούνται και πλέον οι σχέσεις κάποιων είναι αρκετά δυνατές. Αγκαλιές, φιλιά αγγίγματα υπάρχουν σε κάθε επεισόδιο του Power of Love ανάμεσα στους ερωτευμένους. Εύλογα θα αναρωτιόταν κανείς, αν κάποιοι έχουν προχωρήσει τις τρυφερές τους σχέσεις σε σεξουαλικές.

Στο ένθετο Page 2 της Νέας Σελίδας που κυκλοφορεί η Μαρία Μπακοδήμου είναι κατηγορηματική ως προς αυτό το θέμα στον Γιάννη Πουλόπουλο. Η παρουσιάστρια θεωρεί πως τα τέσσερα από τα πέντε ζευγάρια είναι πολύ ερωτευμένα, όμως ξεκαθαρίζει πως λόγω των αυστηρών κανόνων που υπάρχουν στο Power of Love δεν έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε καμία επαφή μεταξύ τους εκτός κάμερας.

Από τα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο παιχνίδι, ποιο θεωρείς ότι θα μπορούσε να έχει μια σχέση που θα κρατούσε στον χρόνο;
[dfp_ads id=236982]

Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, γιατί η ζωή μάς έχει αποδείξει ότι άλλα υπολογίζουμε και άλλα έρχονται. Αλλά ακόμα κι αν έχω μια εικόνα, δεν θα ήθελα να τη δημοσιοποιήσω και να επηρεάσω ένα ζευγάρι που είναι τώρα στα μέλια. Πάντως, από τα πέντε ζευγάρια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, θεωρώ ότι τα τέσσερα είναι πολύ ερωτευμένα.

Έχουμε δει φιλιά και αγκαλιές στο «Power of Love». Έχουν έρθει κάποιοι πιο κοντά όταν έσβησαν οι κάμερες;

Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Όταν σβήνουν οι κάμερες, τα αγόρια πάνε στο δωμάτιό τους και τα κορίτσια στο δικό τους. Και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν, γιατί στον διάδρομο υπάρχουν πάντα σεκιούριτι. Αν, πάλι, αισθανθούν την ανάγκη να πάνε μια βόλτα στην πόλη -γιατί όσο κι αν σε κάποιους φαντάζει σαν εκδρομή, όπου κάθονται σ’ έναν καναπέ και φλερτάρουν και γελάνε, είναι πολύ δύσκολο να είσαι όλη τη μέρα σε ένα περιβάλλον όπου καταγράφεται η κάθε σου κίνηση-, θα πάνε ξεχωριστά τα αγόρια από τα κορίτσια και πάντα με συνοδεία.

Δηλαδή δεν έχει γίνει σεξ στο «Power of Love»;

Οχι. Αποκλείεται.