Έχει φαντασιωθεί ο Γιώργος Λιάγκας ερωτικά καλεσμένη του;

Γιώργος Λιάγκας

"Ποτέ δεν έχω κάνει κάτι..."

Στο «After Dark» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Λιάγκας και συνάντησε τον καλό του φίλο και πρώην συνεργάτη, Θέμη Γεωργαντά. Μέσα στο εξομολογητήριο, ωστόσο, ο παρουσιαστής της βραδινής ζώνης του ΣΚΑΪ προχώρησε σε ιδιαίτερες ερωτήσεις που… περίμεναν απαντήσεις!

Έτσι, λοιπόν, ο Θέμης Γεωργαντάς δε δίστασε να ρωτήσει τον καλεσμένο του το εάν έχει συμβεί, κάποια φορά, να φαντασιωθεί κάποια δική του καλεσμένη στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

«Μία και δύο φορές; Πολλές! σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας. «Αφού έχω φιλοξενήσει πολύ ωραίες γυναίκες, δηλαδή να μην σκέφτεσαι και ερωτικά για μια τέτοια γυναίκα;» αναρωτήθηκε προς τον καλό του φίλο.

«Ποτέ δεν έχω κάνει κάτι ούτε έχω φλερτάρει ποτέ με καλεσμένη» διευκρίνησε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ. «Αλλά πολλές φορές, όταν έχει έρθει μια πολύ ωραία καλεσμένη, την βλέπω σαν μια πολύ ωραία γυναίκα. Τι; Να κλείσω τα μάτια μου;» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στο όνομα, του οποίου και του ζήτησε με χαμόγελο ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ευγενικά κάθετος!

«Δεν θα ήθελα να πω κάποιο όνομα» δήλωσε χαρακτηριστικά.