Ε. Ρουμελιώτη στο Μίλα: Το βαρύ πένθος, η στήριξη από το σύζυγό της και η θεατρική πρεμιέρα!

Η ζωή της Ευδοκίας Ρουμελιώτη έχει αλλάξει μετά τον τραγικό χαμό της μητέρας της, Βασιλικής.

 Η γλυκιά ηθοποιός είναι ακόμα σοκαρισμένη από το γεγονός αλλά παρόλα αυτά προσπαθεί να συνεχίσει την ζωή της. Ο θάνατος του πιο αγαπημένου προσώπου της ήρθε τρεις μήνες μετά τον γάμο της με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη και συνέπεσε με τις πρόβες της στο θέατρο. Πώς τα αντιμετώπισε όλα αυτά; Η Ευδοκία αποκάλυψε τα συναισθήματά της στην Τατιάνα με την οποία είχε μία γλυκιά συνάντησε στο πλατό του Μίλα.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη εξήγησε στην Τατιάνα πως οι πρόβες της για το θεατρικό “Μόλλυ Σουήνυ” που έχει ήδη κάνει πρεμιέρα με μεγάλη επιτυχία σταμάτησαν, όπως είναι φυσικό μόλις πέθανε η μαμά της. Η ηθοποιός διάβαζε μαζί της τον ρόλο και για το λόγο αυτό την παράσταση την έχει αφιερώσει στη μνήμη της. “Είχα την ατυχία ή την τύχη, αυτό το έργο να συμπέσει με αυτό το τραγικό περιστατικό στη ζωή μου. Αυτό το έργο, το μελετούσαμε από τον Ιούνιο με τη μητέρα μου. Μου κράταγε τα λόγια και της τα έλεγα. Μου έκανε και πλάκα πως αν αρρωστήσω, θα μπορούσε άνετα να με αντικαταστήσει. Γι΄ αυτό και νιώθω ότι αυτό το έργο της το χρωστάω και ότι πρέπει να το κάνω. Δεν ξέρω που βρήκα τη δύναμη. Ένιωθα ότι είναι ο πιο αντικειμενικός κριτής μου, γιατί ήταν ο άνθρωπος που με ξέρει καλύτερα από τον καθένα σ΄ αυτή τη ζωή”, δήλωσε συγκινημένη η Ευδοκία.

Βέβαια, προσπαθεί πια με τις καθημερινές ασχολίες να ξεχνιέται. Δεν επιλέγει να βλέπει τηλεόραση, να ακούει μουσική ή να βλέπει θεατρικές παραστάσεις καθώς το μυαλό της ταξιδεύει αλλού οπότε προτιμά να μένει σπίτι και να παίζει επιτραπέζια ενώ αυτή την περίοδο ετοιμάζεται σαν καλή νοικοκυρά για τα παραδοσιακά γλυκά! Κάπως έτσι, όπως υποστηρίζει η ίδια που δεν θέλει να χάνει την αισιοδοξία της, όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Η μεγάλη αυτή απώλεια όμως της έκανε καλό και στο δέσιμο με τον αδερφό της Γιώργο Ρουμελιώτη. “Αυτό το γεγονός, ξαφνικά μας ωρίμασε και τους δυο μας. Η μαμά μας ήταν σημείο αναφοράς και στους δυο. Είχαμε πολύ ιδιαίτερη σχέση, και μετά απ’ αυτό ήρθαμε ακόμα πιο κοντά. Πίστευα πως δεν υπήρχε πιο κοντά, αλλά τελικά υπάρχει!”

Σε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση όμως η Ευδοκία είχε ένα ακόμα πολύ δυνατό σύμμαχο, τον σύζυγό της με τον οποίο δεν πρόλαβε να χαρεί τους πρώτους μήνες του γάμου τους. “Αυτή την περίοδο υπερισχύει ο θυμός. Έγιναν όλα πολύ ξαφνικά. Παντρεύτηκα τον Ιούνιο, και δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω, να νιώσω όπως κάθε κοπέλα. Αλλά είμαι τυχερή, που έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου και με στηρίζει πολύ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή”, υποστήριξε η ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε!