Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Πεφτίτση – «Ο πατέρας μου νοσηλεύεται στην εντατική»

Κατερίνα Πεφτίτση

Όσα είπε η Κατερίνα Πεφτίτση στο Love It του ΣΚΑΪ!

Στην κάμερα του Love It μίλησε η Κατερίνα Πεφτίτση το μεσημέρι της Τρίτης στον ΣΚΑΪ. Το μοντέλο και instagrammer αναφέρθηκε για τη δύσκολη μάχη που δίνει ο πατέρας της, ο οποίος νοσηλεύεται στην Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου σαν θύμα του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Πεφτίτση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο πατέρας μου είναι σε μια δύσκολη κατάσταση και παλεύουμε για αυτήν. Είναι θύμα κορονοϊού, πλέον βέβαια τον έχει ξεπεράσει και τον μετέφεραν σε άλλο θάλαμο αλλά παραμένει στην εντατική πολύ σοβαρά με μεγάλα προβλήματα».

«Στην αρχή ήμουν θετική και όλοι κάναμε οικογενειακώς θετικές σκέψεις, αλλά όσο περνάει αυτό το κομμάτι αρχίζουν και πέφτουν οι ελπίδες. Μετά ξανανεβαίνουν, μετά ξαναπέφτουν μέχρι να τελειώσει αυτό το κακό» πρόσθεσε η instagrammer στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Δύναμη αντλώ από την αδελφή μου που είναι τρελή και πνεύμα θετικής ενέργειας και αύρας».

Στη συνέχεια, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή, η Κατερίνα Πεφτίτση πρόσθεσε πως «ο μπαμπάς μου είναι 59 χρονών και από τις 27 Ιουλίου είναι στην εντατική. Η μόνη επικοινωνία που έχουμε είναι τηλεφωνική μία φορά την ημέρα με τους γιατρούς που είναι εκεί πέρα».