Δυο ξένοι στο Survivor, Τριαντάφυλλος και Περικλής Κονδυλάτος – «Δεν το χωράει ο νους μου»

Survivor

"Μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά έχουν κάνει ένα δίδυμο που έχουμε να το δούμε από τη σειρά "Ηρακλής". Που είχε έναν βοηθό δίπλα, κοντό και ψιλοχαζό" τόνισε στο Survivor ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ένα τεράστιο τείχος φαίνεται πως έχει υψωθεί στο Survivor για τους δυο παίκτες των Κόκκινων, Περικλή Κονδυλάτο και Τριαντάφυλλο. Έτσι, και στο επεισόδιο της Τρίτης, τα λόγια του ενός για τον άλλον ήταν βαριά.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ο Τριαντάφυλλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως » ο τεράστιος Περικλής Κονδυλάτος, χθες αντί να πει χίλια ευχαριστώ στην ομάδα και πως χαίρεται που είναι σε αυτήν, πήγε στο συμβούλιο και μου μίλαγε για την απέναντι ομάδα! Λες και είναιστην απέναντι ομάδα ή παίρνει ποσοστά! Πραγματικά αυτό δεν το χωράει ο νους μου. Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό τον άνθρωπο, τον τεράστιο Περικλή Κονδυλάτο».

Με τη σειρά του, ο Περικλής Κονδυλάτος ξεσπάθωσε, επίσης, στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης για τον συμπαίκτη του! «Υπάρχουν άτομα τα οποία θέλουν να φουντώνουν τα αίματα και να ανεβαίνουν οι τόνοι. Όπως είναι ο Τριαντάφυλλος που προκαλεί διαρκώς εντάσεις. Πετάει και τις κοτσάνες του, τις οποίες προσπαθώ να μην απαντήσω και δεν μπορώ να απαντήσω γιατί είναι τόσο χαζά αυτά που λέει που δεν έχω να πω και τίποτα».

«Μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά έχουν κάνει ένα δίδυμο που έχουμε να το δούμε από τη σειρά «Ηρακλής». Που είχε έναν βοηθό δίπλα, κοντό και ψιλοχαζό» πρόσθεσε, με νόημα, ο Περικλής Κονδυλάτος.

Και η καθημερινότητα στο Survivor συνεχίζεται…