Δύο Ξένοι: Αυτή είναι η σκηνή που προέκυψε από περιστατικό της Ελένης Μενεγάκη!

Δύο Ξένοι

«Κάποια στιγμή μας είχε πει μια ιστορία η Ελένη ότι της είχαν φέρει στην εκπομπή…».

Ο Δημήτρης Αποστόλου είχε αποκαλύψει πριν από καιρό ότι πηγή έμπνευσης για τους Δύο Ξένους ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Είχε τονίσει επίσης πως η γνωστή παρουσιάστρια τους έπαιρνε τηλέφωνο, αυτόν και τον Αλέξανδρο Ρήγα, και τους περιέγραφε διάφορα σκηνικά από την εκπομπή της, τα οποία οι δύο σεναριογράφοι τα περνούσαν στο σενάριο της σειράς.

Σε νέα του συνέντευξη, αυτή τη φορά στη Φωτεινή Πετρογιάννη και την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”, ο Δημήτρης Αποστόλου αποκάλυψε πώς η περίφημη σκηνή με τον Πάνο Κιάμο και την Άννα Μαρία Λογοθέτη προήλθε από πραγματική ιστορία που τους περιέγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

«Το είχαμε κάνει αυτό και η πρώτη φορά που εμφανίστηκε ο Κιάμος ήταν σε εμάς. Που έκανε έναν σοβαρό έντεχνο, ο οποίος είχε κάνει μελοποίηση το Άσμα Ασμάτων. Κάποια στιγμή μας είχε πει μια ιστορία η Ελένη ότι της είχαν φέρει στην εκπομπή έναν έντεχνο που δεν καταλάβαινε τίποτα και είχε μουδιάσει από τη… βαρεμάρα. Και περίμενε να έρθει μια άλλη έτσι πιο ελαφριά και μας έδωσε τη σκηνή έτσι όπως την περιέγραψε τελείως έτοιμη. Επίσης, ο καναπές. Θυμηθείτε τους Δύο Ξένους που η Εβελίνα έσπρωχνε και τον έριχνε κάτω από τον καναπέ… Που το είχαμε δει εμείς αυτό; Η Ελένη ήταν», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αποστόλου.

Δείτε όσα είπε ο Δημήτρης Αποστόλου για τους Δύο Ξένους…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!