Δυνατό come back στο Πρω1νό! Αυτή είναι η νέα ομάδα της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά

Ποιους θα δούμε στο Πρω1νο με την νέα τηλεοπτική σεζόν;

H τελευταία εκπομπή της περασμένης σεζόν έγινε σε κλίμα συγκίνησης, με τους συνεργάτες της Φαίης να έχουν ετοιμάσει ένα βίντεο με χαρακτηριστικές στιγμές από την τηλεοπτική χρονιά που έκλεινε. «Αυτό που με συγκινεί κάθε φορά και κάνει τη διαφορά σε κάθε τέλος σεζόν, όταν μιλάμε για τη χρονιά που πέρασε, δεν είναι μόνο οι άνθρωποι μπροστά στις κάμερες, είναι οι δηλώσεις των συνεργατών πίσω από αυτές. Οι άνθρωποι που δουλεύουν για αυτή την εκπομπή Oλα αυτά τα χρόνια την πονάνε και την αγαπούν κι αυτό είναι το ξεχωριστό με Το Πρω1νό. Δεν είμαι ούτε εγώ, ούτε οι άνθρωποι που βγαίνουν μπροστά μόνο, είναι και τα παιδιά πίσω από τις κάμερες, που αγαπάνε πραγματικά την εκπομπή – και κατ’ επέκταση κι εμένα και το αναγνωρίζω. Δεν το βλέπουν μόνο σαν δουλειά…» μοιράστηκε με το κοινό τις σκέψεις της η παρουσιάστρια, υπογραμμίζοντας το πνεύμα ομαδικότητας στην εκπομπή, ρίχνοντας αυλαία σε μια ακόμη τηλεοπτική χρονιά που ΤΟ Πρω1νό βρέθηκε πρώτο και με διαφορά μπροστά από τον ανταγωνισμό στην προτίμηση των τηλεθεατών.

Το διάστημα που βρίσκεται στη Χαλκιδική η Φαίη έχει χρειαστεί να βρεθεί κάποιες φορές αυθημερόν στην Αθήνα για συσκέψεις και συναντήσεις με το διευθυντή προγράμματος Τζώρτζη Ποφάντη, ενώ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την ομάδα της για την προετοιμασία της νέας εκπομπής. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού People, υπάρχουν σκέψεις Το Πρω1νό να ξεκινήσει και φέτος –όπως και πέρσι– πριν από το τέλος Σεπτεμβρίου.

Κάθε χρόνο γίνονται αλλαγές και προσθήκες στο Πρω1νό, όμως φέτος θα δούμε ριζικές αλλαγές στην ομάδα μπροστά από τις κάμερες, όσο και στο σκηνικό, που θα έχει μια εντελώς νέα αισθητική. Ως προς την ομάδα, όπως αναφέρει η Σόνια Καζόνι στο περιοδικό, φέτος θα ακολουθηθεί μια πιο μοντέρνα και γρήγορη δομή, με μόνο τρία άτομα στην παρέα που θα πλαισιώνουν την παρουσιάστρια. Η κυρία που μπαίνει στην παρέα της Φαίης φέτος είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη, έμπειρη δημοσιογράφος, που έχει συνεργαστεί με μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα, γνωστή για την κριτική θεάτρου και τηλεόρασης, την οποία έχουμε γνωρίσει και τηλεοπτικά μέσα από συνεντεύξεις. Ο Άρης Καβατζίκης, με την πολυετή δημοσιογραφική του εμπειρία στην τηλεόραση –την περασμένη σεζόν έκανε αίσθηση με τις συνεντεύξεις του–, είναι ο μόνος που παραμένει από την περσινή ομάδα, ενώ άκρως ενδιαφέρουσα κίνηση θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει και την «επιστροφή» του Δημήτρη Ουγγαρέζου, καθώς προϋπήρξε για χρόνια στην ομάδα της εκπομπής, από εποχής Mega. Η χημεία του με τη Φαίη είναι δοκιμασμένη και πολύ καλή (μάλιστα είναι γεννημένοι την ίδια μέρα, στις 9 Φεβρουαρίου 1980), έχει μοντέρνα ματιά και, το πιο βασικό, είναι σε ισχύ το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 για έναν ακόμη χρόνο – δεδομένου πως δεν έχει βρεθεί εκπομπή για να αξιοποιηθεί μετά το πρόωρο τέλος του Late Night Show με τον Γιώργο Λιάγκα, η επιστροφή του στο Πρω1νό ήταν μια ιδέα που ήταν αναμενόμενο να πέσει στο τραπέζι.

Στο πλευρό της Φαίης θα βρίσκεται για μια ακόμη χρονιά η στυλοβάτρια της ζώνης, αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, ο Βασίλης Καλλίδης στη μαγειρική και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης στα γλυκά κάθε Τετάρτη. Ενισχυμένη θα είναι φέτος και η πολύ πετυχημένη στήλη των μεταμορφώσεων που έχει χιλιάδες συμμετοχές και μεγάλη απήχηση. Οι πρώτες συσκέψεις, μάλιστα, δεν θα αργήσουν να ξεκινήσουν, αφού αναμένεται η Φαίη να είναι μετά τις 20 Αυγούστου πίσω στην Αθήνα, αφού περάσει και μερικές ημέρες στο Κιλκίς, για την προετοιμασία της εκπομπής.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.