Δυναμική επιστροφή η Φωλιά των Κου Κου! Το ανατρεπτικό τρέιλερ Καραβάτου – Κατσούλη με Φουρέιρα! [vid]

Πέρυσι έκαναν πρεμιέρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, φέτος με την Ελένη Φουρέιρα!

Η «Κου Κου» συμμορία την περσινή σεζόν απέδειξε πως ένα πρωινό πρόγραμμα μπορεί να είναι διαφορετικό.  Η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» επιστρέφει για 2η χρονιά με έντονα χιουμοριστική διάθεση και έτοιμη να ανατρέψει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι! Το τρέιλερ της πρωινής εκπομπής του Star βγήκε στον αέρα το βράδυ της Δευτέρας και συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά! Κι αν ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν πέρυσι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο τηλεοπτικά, φέτος δικαιωματικά η πρεμιέρα ανήκει στην Ελένη Φουρέιρα.

«Αν χρειαστεί να τη στείλω στο Άμστερνταμ, θα το κάνω! Χωρίς τρίτη σκέψη! Α γέα γέα!» αναγγέλλει ο κοστουμαρισμένος και σε μαύρο φόντο Κρατερός Κατσούλης και τα πολύχρωμα πλάνα από το Άμστερνταμ με μικρές δόσεις από μια μεγάλη συνέντευξη που ετοιμάζει η Κατερίνα Καραβάτου με την Ελένη Φουρέιρα κάνουν την έκπληξη.

«Πάω να διαγωνιστώ και σηκώνω στις πλάτες μου και αυτή τη χώρα. Και την Ελλάδα! Και την Αλβανία. Γιατί προσπαθώ να σας κάνω τόσα χρόνια υπερήφανους τόσα χρόνια. Δεν μπορείτε να μου το κάνετε αυτό και να με βγάζετε εμένα εθνικίστρια» ακούγεται να λέει η Ελένη Φουρέιρα, δίνοντας μας μια γεύση από τα έχουμε να περιμένουμε την ερχόμενη Δευτέρα.

«Δεν μπορούμε εμείς; Φυσικά και μπορούμε! Πρεμιέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί… «Στη Φωλιά των Κου Κου» κλείνει ο Κρατερός Κατσούλης και επιβεβαιώνουμε… Φυσικά και μπορούν!

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!