DWTS5:Ούτε το δεύτερο live,έφερε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης…

Η έναρξη του σόου χορού την περασμένη Κυριακή, δεν έφερα τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι,κάτι που συνέβη και στο χθεσινό δεύτερο live, όπου η τηλεθέαση κυμάνθηκε, στα ίδια επίπεδα με την πρεμιέρα, Τυχαίο; Δε νομίζω…

Αξίζει να πούμε ότι το χθεσινό live του dwts5, είχε διάρκεια 4 ώρες και 15 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα, δηλαδή σε 17 τέταρτα, για να μιλάμε με τηλεοπτικούς όρους, τα νούμερα που σημείωσε ήταν από 16,9 μέχρι 34,5, ενώ μόνο σε 3 τέταρτα κατάφερε να περάσει το 30%, με αποτέλεσμα να κάνει μέσο όρο τόσο στα γενικά, όσο και στο δυναμικό κοινό χλιαρά νούμερα (21,8% και 27,5% αντίστοιχα).

Τα νούμερα αυτά σίγουρα δε θυμίζουν σε τίποτα τα υψηλά νούμερα που σημείωνε το σόου τα περασμένα χρόνια, ενώ πρέπει να πω , ότι σε αυτά τα επίπεδα τηλεθέασης κυμαινόταν πέρσι το Just the two of us, το οποίο είχε σχολιαστεί από όλους σαν αποτυχία του καναλιού της Μεσογείων. Φυσικά, το Dancing,από πλευράς στησίματος και οργάνωσης δεν “παίζεται”. Αλλά τελικά αυτό, δεν είναι αρκετό να πείσει τους τηλεθεατές. Χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό χθες, η πίτα της τηλεθέασης μοιράστηκε ανάμεσα στο σόου, ελληνικές ταινίες και το Music School.

Θεωρώ, πως η επιλογή των υπεύθυνων του Αντ1, να εντάξει και τη φετινή σεζόν στο πρόγραμμα του καναλιού, το Dancing, δεν ήταν και η καλύτερη. Ένα σόου που έχει κάνει μια επιτυχημένη πορεία τέσσερις σεζόν,έχει κουράσει το τηλεοπτικό κοινό. Οι δυο πρώτες εβδομάδες και τα νούμερα τηλεθέασης , είναι ενδεικτικά.

Φυσικά, έχουμε πολλές εβδομάδες ακόμα μέχρι τον τελικό και μπορεί τα νούμερα να ανέβουν, ωστόσο, τα νούμερα που σημείωσε το σόου στα πρώτα δυο live , δείχνουν ότι το σόου έχει χάσει μεγάλο μέρος της δυναμικής του αφού το τηλεοπτικό κοινό, 'όπως φαίνεται, περνάει μια χαρά βλέποντας παλιές κλασσικές ταινίες,

Παυλίνα Ντάσιου