DWTS – Βίκυ Κάβουρα: Την «σκότωσε» το σχόλιο του Λιάγκα! «Με το που μπαίνει μέσα την βλέπω και…»

Βίκυ Κάβουρα

Με ένα μίνι άσπρο κορμάκι και ξανθιά καρέ περούκα η γνωστή ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις!

Κινηματογραφική είναι η βραδιά απόψε στο Dancing with the stars. Η Βίκυ Κάβουρα χόρεψε με τον παρτενέρ της, Γιώργο Κετσερίδη, soundtrack της ταινίας Burlesque και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό.

[dfp_ads id=236982]

Με ένα μίνι άσπρο κορμάκι και ξανθιά καρέ περούκα, η γνωστή ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις με το τραγούδι I am a Good Girl, ενώ οι χορευτικές φιγούρες ανέδειξαν τη σεξουαλικότητά σας. Την ίδια άποψη όμως δεν είχαν και οι κριτές…

«Ξέρεις τι παθαίνω εγώ με τη Βίκυ; Με το που μπαίνει μέσα και την βλέπω, λέω ότι σήμερα θα μας σκίσει πραγματικά. Μπήκες λίγο άψυχα. Ακόμα και το κούνημα του χεριού δεν είχε πάθος!

«Κάθε φορά είναι το ίδιο σχόλιο! Μήπως περιμένετε πολλά από εμένα κύριε Λιάγκα;», απάντησε απογοητευμένη από την κριτική η Βίκυ Κάβουρα.

«Θα σας πω κυρία Κάβουρα, περιμένουμε γιατί έχετε ένα πολύ ωραίο σώμα, δεν είστε πολύ ψηλή, με αποτέλεσμα το χαμηλό κέντρο βάρους να ευνοεί το χορό, είστε γυμνασμένη… Δεν είναι μόνο ότι είναι ωραία γυναίκα. Είναι και μια γυμνασμένη με ωραίο σώμα γυναίκα. Εμένα μου άρεσες πιο πολύ την προηγούμενη φορά», σχολίασε συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας και η Βίκυ Κάβουρα σχολίασε χαμηλόφωνα «με σκότωσε».

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο Dancing with the stars:

Δείτε τα σχόλια του Λιάγκα για τη Βίκυ Κάβουρα:

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση –και όχι μόνο- εδώ!