DWTS: Το 1 του Jason Roditis που «πάγωσε» την Μαριάννα Γεωργαντή

DWTS

Άφωνοι οι πάντες όταν σήκωσε τον βαθμό ο κριτής του DWTS!

Στο παρκέ του DWTS ανέβηκε για ακόμη μια φορά, και δη πρώτη, η Μαριάννα Γεωργαντή το βράδυ της Κυριακής μαζί με τον παρτενέρ της, Σπύρο. Σε αυτό το live μάλιστα του σόου χορού, η ρεπόρτερ είχε μοναδικό στόχο να αποδείξει στην κριτική επιτροπή πως… ναι, υπάρχει σοβαρός λόγος για να βρίσκονται στο DWTS.

Κάτι που τονίστηκε, ιδιαίτερα, στο εισαγωγικό απόσπασμα του ζευγαριού. Αμέσως μετά το πέρας της χορογραφίας τους, ωστόσο, ο Jason Roditis κατόρθωσε να «παγώσει» τόσο την Μαριάννα Γεωργαντή όσο και το τηλεοπτικό κοινό του STAR.

Πιο συγκεκριμένα, ο χορογράφος και κριτής του DWTS σήκωσε τον βαθμό… 1 πριν προλάβει να πει τίποτα. «Αυτό εδώ είναι για το attitude που είχες στο βίντεο! Αυτό δεν είναι για τον χορό σας. Εγώ είμαι φανατικός των βίντεο σας, το χω πει πως τα περιμένω πως και πως. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να βρεις εσύ μία ισορροπία μέσα σε όλο αυτό. Την μια είσαι υπερβολική, την επόμενη στιγμή βλέπουμε αυτό. Δήλωσες δηλαδή ότι δεν θα μπορείς να ευχαριστηθείς τη σημερινή χορογραφία και δεν είμαστε εδώ για αυτό. Παρόλο αυτό, πάντως, εγώ νομίζω ότι τα πήγατε πολύ καλύτερα σήμερα» τόνισε ο Jason Roditis.

Για την DWTS ιστορία, μάλιστα, ο κριτής έδωσε 6 στην διαγωνιζόμενη του DWTS!