DWTS: Συγκινήθηκε ο Dominik Stars με τα λόγια που άκουσε από την καλλονή σύντροφο του

DWTS

Την πιο ευαίσθητη πλευρά του έδειξε ο διαγωνιζόμενος του DWTS!

Τον καλύτερο του εαυτό προσπάθησε να δώσει ξανά στο παρκέ του DWTS ο Dominik Stars το βράδυ της Κυριακής πλάι την παρτενέρ του, Ειρήνη Λιναρδή χορεύοντας αργεντίνικο τάνγκο.

Όπως πρόδωσε αμέσως μετά το τέλος της χορογραφίας του τραγουδιστή, η παρουσιάστρια του χορευτικού σόου του STAR στο κοινό βρίσκονταν δύο πολύ αγαπημένα του πρόσωπα! Η γοητευτική σύντροφος του, Ιβ και η μητέρα του.

Όταν, δε, της έδωσε τον λόγο, τα σχόλια που εξέφρασε η πρώτη έκαναν τον Dominic Stars να φορτιστεί έντονα συναισθηματικά. «Δεν είμαι κριτική επιτροπή, αλλά ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από αυτό που είδα! Νιώθω έναν σεισμό μέσα μου, δεν ξέρω αν το είδατε και εσείς οι υπόλοιποι αλλά εγώ έτσι το ένιωσα».

«Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, πέρα από ένα ωραίο παιδί που το βλέπουμε όλοι. Είναι ένας άνθρωπος με ήθος, ένας απίστευτος χαρακτήρας και δυστυχώς δεν το βγάζει εύκολα αυτό στον έξω κόσμο. Επειδή έχει παλέψει πολύ στη ζωή του και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και μόνος και έχει σταθεί στα πόδια του, όπως είπε και ο ίδιος, πιστεύω ότι είναι ένας από τους λόγους που δυσκολεύεται να δείξει την καλλιτεχνική του φύση. Θα τα καταφέρει όμως σίγουρα » σημείωσε χαρακτηριστικά η μητέρα του τραγουδιστή και διαγωνιζόμενου του DWTS.