DWTS: Πλάνταξε η Μαριάννα Γεωργαντή με τα σχόλια των κριτών

DWTS

"Λύγισε" η Μαριάννα Γεωργαντή στο DWTS!

Στο DWTS για μια ακόμα εβδομάδα βρέθηκε η Μαριάννα Γεωργαντή το βράδυ της Κυριακής στην τηλεόραση του STAR. Λίγο πριν ανέβει στο παρκέ του χορευτικού σόου, ωστόσο, η δημοσιογράφος θέλησε να μας παρουσιάσει την πιο ευαίσθητη της πλευρά καθώς συγκινήθηκε στο εισαγωγικό της απόσπασμα.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τον πρώτο της λάτιν χορό στο DWTS, η Μαριάννα Γεωργαντή δέχθηκε της παρατηρήσεις του επαγγελματία παρτενέρ της για μια υπερβολή που είχε στις εκφράσεις της στην πρεμιέρα του σόου. Κάτι που είχαν επιβεβαιώσει, άλλωστε, οι τέσσερις κριτές του σόου.

«Συμφωνώ σε όσα είπαν παρ’ όλο που έχω μια μικρή ως τεράστια ένσταση. Πραγματικά δεν προσποιήθηκα, απλά αν εγώ μετριάσω τις εκφράσεις μου στην ουσία τότε θα προσποιούμαι για να καταφέρω να κάνω κάτι άλλο» τόνισε χαρακτηριστικά, δακρυσμένη, η Μαριάννα Γεωργαντή στην κάμερα του DWTS.

«Έχω πάρα πολύ μεγάλο άγχος για το αν θα μείνω ή όχι, γιατί χαίρομαι που είδα κάποια σχόλια ότι «είδαμε νέα πρόσωπα». Πραγματικά όσοι είναι στην ηλικία μου να προσπαθούν να αποδείξουν ότι και 20 να είσαι και 21 και 22 μπορείς να τα καταφέρεις εξίσου καλά με άλλους ανθρώπους» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και διαγωνιζόμενη στο DWTS. Βέβαια, το… 3 από την Μαρίνα Λαμπροπούλου ήρθε σαν «καταπέλτης» προς έκπληξη όλων στην βαθμολογία της!