DWTS: Καρφί με το γάντι από την Βασιλική Μιλλούση στη Μαρίνα Λαμπροπούλου

DWTS

"Είναι άδικο για μένα. όντας 30 χρόνια αθλήτρια" ξεκαθάρισε η Βασιλική Μιλλούση στο DWTS.

Η Βασιλική Μιλλούση… δεν ξεχνά στο DWTS όπως φάνηκε στο live της Κυριακής στο STAR. Εκεί όπου η πανέμορφη αθλήτρια έδωσε απάντηση στην Μαρίνα Λαμπροπούλου για σχόλιο που είχε κάνει η δεύτερη μια εβδομάδα νωρίτερα.

«Το κεφάλι στην κατακόρυφο στον σύγχρονο χορό είναι κάτω. Κοιτάζει κάθετα. Δεν έρχεται προς τα έξω. Εσένα είδα την ένταση αυτήν» είχε πει χαρακτηριστικά η χορογράφος και κριτής του χορευτικού σόου του STAR.

Σε αυτό το live του DWTS ωστόσο, στο εισαγωγικό της απόσπασμα, η Βασιλική Μιλλούση τόνισε με σαφήνεια πως «είναι άδικο για μένα. Όντας 30 χρόνια αθλήτρια στην ενόργανη γυμναστική να με διορθώνουν στην κατακόρυφο. Όχι».

Εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τη νέα της χορογραφία πλάι στον παρτενέρ της, η Μαρίνα Λαμπροπούλου ήρθε να δώσει τελική απάντηση στην όμορφη διαγωνιζόμενη του DWTS. » Να σου πω, σε απάντηση στο βίντεο που είδα, δεν αμφισβήτησα ποτέ την τεχνική σου. Ποτέ, ποτέ, ποτέ. Εγώ είμαι αυτή που σε εκθειάζω σχεδόν σε κάθε live, σου έχω δώσει υψηλές βαθμολογίες. Δεν έχω καμία σχέση με την ενόργανη γυμναστική, ποτέ δεν θα έμπαινα στα δικά σου χωράφια, τα σέβομαι απόλυτα. Όμως και γω, τα δικά μου χωράφια θα ήθελα να τα σέβεσαι και συ απόλυτα. Μίλησα για σύγχρονο χορό. Μη με σταυρώνεις! Σύγχρονος χορός, μόνο για αυτό μίλησα. Όχι για την κατακόρυφο σου στην ενόργανη»