DWTS: Η Έλενα Λιζάρδου «κατακεραύνωσε» τον Έντουαρντ Στεργίου

DWTS

"Τα άκουσε" με το... γάντι ο διαγωνιζόμενος του DWTS!

Ιδιαιτέρως αυστηρή εμφανίστηκε η κριτής του DWTS, Έλενα Λιζάρδου με τον Έντουαρντ Στεργίου αμέσως μετά τη νέα του χορογραφία στο παρκέ το βράδυ της Κυριακής στο STAR.

Πιο συγκεκριμένα, η κριτής του χορευτικού σόου του STAR δεν έκρυψε την απογοήτευση της για αυτή την στιγμή του μοντέλου στην χορευτική του διαδρομή βαθμολογώντας τον μάλιστα με 8 όταν ο Jason Roditis έβαλε 8, η Μαρίνα Λαμπροπούλου 8 και ο Στέφανος Δημουλάς 9!

«Είχες πολύ ωραίο, ψαρωτικό ύφος σήμερα και τα λοιπά… Και το μαστίγιο, εντάξει… Δεν με έπεισες όμως! Η εισαγωγή σου δεν μου άρεσε, η στάση του σώματος σου δεν ήταν σωστή, το βάρος σου πότε ήταν πολύ μπροστά και πότε ήταν πάρα πολύ πίσω. Δεν χορεύατε μαζί, στα πίβοτ ήσουν Τζον Τζον» σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Λιζάρδου προς τον Έντουαρντ Στεργίου. «Είσαι κούκλος αλλά ακίνητος κούκλος σήμερα! Δεν μου άρεσες καθόλου βρε Έντουαρντ. Μόνο ύφος είδα, σόρρυ».

«Θα προσπαθήσω, αν συνεχίσω στον διαγωνισμό, την επόμενη φορά να δείξω εδώ κάτι πιο ικανοποιητικό για να κάνω ένα βήμα παραπάνω» αποκρίθηκε, εμφανώς απογοητευμένος, το μοντέλο και διαγωνιζόμενος του DWTS