DWTS 5: Ψυχρολουσία για τον Φάνη Λαμπρόπουλο – Τον βαθμολόγησαν με 3!

Ποιος κριτής ήταν τόσο αυστηρός με τη χορογραφία του;

Το foxtrot του Φάνη Λαμπρόπουλου πήρε  όχι μόνο τα χειρότερα σχόλια από τους κριτές του «Dancing with the Stars», αλλά και το πρώτο 3άρι στη βαθμολογία.

Δείτε εδώ τον χορό του Φάνη Λαμπρόπουλου!

«Φάνη μου είδα τη Τζένη να χορεύει, δεν είδα εσένα να χορεύεις, είδα να τη συνοδεύεις να περπατάς, να είσαι έτσι χαριτωμένος και απολαυστικός όπως είσαι, και περίμενα να δω κάτι παραπάνω. Δεν μπορώ να μη στο πω.  Είναι ένα μικρό παράπονο που το χω το βαστάω για την επόμενη εβδομάδα και το περιμένω» είπε η Κάτια Δανδουλάκη όσο πιο κομψά μπορούσε και δέχτηκε τα πειράγματα του Γιάννη Λάτσιου που με τα καυστικά του σχόλια «αποτελείωσε» τον διαγωνιζόμενο…

«Κάτια είσαι πολύ γλυκιά. Ήταν ό,τι χειρότερο έχουμε δει από σένα Φάνη. Είναι πραγματικά ό,τι του φανεί. Εδώ αυτό που είδαμε σήμερα δεν είχε καν προσπάθεια, δεν ξέρω μπορεί να δουλέψατε όλη τη βδομάδα. Έχανες τα βήματα, ουτε καν μπορούσες να ακολουθήσεις τη ντάμα σου, την έχανες στα βήματα, γέλαγες εκεί που δεν έπρεπε, ήσουν σοβαρός εκεί που δεν έπρεπε. Δε μου αρέσατε καθόλου!» είπε ο Γιάννης Λάτσιος και βαθμολόγησε με 3 βαθμούς μόλις.

Μαζί με τις βαμολογίες των υπολοίπων κριτών ο Φάνης Λαμπορόπουλος έφτασε τους 22 βαθμούς μόλις! Δείτε την κριτική και τα συγχαρητήρια από τον Βισκαδουράκη στον Λαμπρόπουλο για το 3!
//www.youtube.com/embed/OGtEiJgU4JA