DWTS 5: Απανωτές επιθέσεις του Γιάννη Λάτσιου στην Δούκισσα!

Σε αμηχανία η παρουσιάστρια!

Λίγα νεύρα παραπάνω φάνηκε να έχει ο κριτής του Dancing with the Stars και η μία επίθεση ακολούθησε την άλλη.
Αρχικά, λίγο μετά τη χορογραφία της Μορφούλας Ντώνα, η Δούκισσα Νομικού ζήτησε από τον Γιάννη Λάτσιο να ορκιστεί πως όντως είδε το λάθος που ανέφερε ο παρτενέρ της Μορφούλας, ωστόσο η απάντηση του άφησε τους πάντες παγωμένους και περισσότερο την παρουσιάστρια…«Δεν έχετε συναισθηματική νοημοσύνη; Γιατί θα ρώταγα αλλιώς αν δεν ήξερα. Οι ψυχολόγοι λένε πως κάθε ερώτηση έχει μια θέση από πίσω»

//www.youtube.com/embed/d12JsNG6Zf4

Η πραγματική επίθεση όμως ήρθε λίγο αργότερα, όταν η Δούκισσα ζήτησε απο το κοινό σε πείσμα της αρνητικής κριτικής που έκανε ο Γιάννης Λάτσιος να πει τη δική του γνώμη… όπως και έγινε προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του Γιάννη Λάτσιου που έφερε την Δούκισσα Νομικού σε δύσκολη θέση μιλώντας για λαϊκισμό.

«Ο λαϊκισμός είναι ένα πράγμα που ρέπουν οι περισσότεροι παρουσιαστές. Περίμενα από εσένα να μη το έχεις αυτό. Αυτό που έκανες τώρα είναι ακραία έκφραση λαϊκισμού. Υφαρπαγή γνώμης λέγεται αυτό»

Εκείνη αρχικά αντέδρασε, αλλά πέρασε γρήγορα στο ζευγάρι: «Καλή χρονιά, να είμαστε καλά Παναγία μου. Μας έχετε κάνει εδώ πέρα άνω κάτω…»

//www.youtube.com/embed/VIHLy0NqCEM