Dragons’ Den – Μπίλιες έγιναν Χάρης Βαφειάς και Δημήτρης Μάλλιος: «Εγώ δεν σε πρόσβαλα»

Dragons' Den

Τα 'πήρε ο παλιός με τον νέο επενδυτή στο Dragons' Den!

Εντάσεις ανάμεσα στου επενδυτές του Dragons’ Den ήρθε να φέρει η λάτρης της γιόγκα, Φοίβη Κυριακή, το βράδυ της Παρασκευής, όταν και προβλήθηκε το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιχειρηματικότητας στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μάλιστα τόσο ο Χάρης Βαφειάς όσο και ο Δημήτρης Μάλλιος είδαν με πολύ καλό μάτι μια προοπτική συνεργασίας.

Οι επαναλαμβανόμενες διακοπές που δέχθηκε ο Χάρης Βαφειάς ωστόσο, τόσο από την Μαρία Χατζηστεφανή όσο και από τον Δημήτρη Μάλλιο, στάθηκαν ικανές να τον εξοργίσουν στο πλατό του Dragons’ Den. «Ρε παιδιά, δεν χρειάζεται να συμφωνείτε μαζί μου! Εγώ στην κοπέλα μιλάω! Τον αν συμφωνείς ή όχι είναι άλλο θέμα, εγώ δίνω μια συμβουλή. Να τελειώσω πρώτα» αναφώνησε αρχικά, σε αυστηρό τόνο, ο πλοιοκτήτης.

«Μπορείς να κάνεις κάνεις run δυο διαφορετικές εταιρείες στην αρχή. Αν είσαι μάγκας και συγκεντρωμένος, μπορείς και δύο και τρεις εταιρείες» πρόσθεσε ο Χάρης Βαφειάς με τον νέο επενδυτή του παιχνιδιού να σχολιάζει το εξής. «Ωραία μάγκα, τελείωσε εσύ μάγκα και μετά να μιλήσουμε εμείς».

Χ.Β.: Εγώ δεν σε πρόσβαλα.

Δ.Μ.: Εγώ μίλαγα και εσύ μπήκες μέσα.

Χ.Β.: Όχι, δεν μπήκα ποτέ σε σένα μέσα.

Δ.Μ.: Μπήκες!

Χ.Β.: Όχι, δεν μπήκα.

Δ.Μ.: Μπήκες!

Χ.Β.: Όχι, δεν μπήκα. Δεν έχω διακόψει ποτέ κανέναν. Δεν σου φωνάζω όμως «μάγκα τελείωσε»! Δεν λέω έτσι.

Δ.Μ.: Εσύ είπες μάγκα, στην κοπέλα το είπες.

Χ.Β.: Είπα αν ήσουν μάγκας» που σημαίνει πως είσαι ικανός και επιχειρηματίας.

«Και οι δύο είπατε «μάγκα» τώρα για να το πω έτσι εγώ» υπογράμμισε, με μιας, η Μαρία Χατζηστεφανής για να ηρεμήσει τα πνεύματα ανάμεσα στους δυο συν-επενδυτές στο Dragons’ Den και να συνεχιστεί η ομαλή ροή του νέου επεισοδίου το βράδυ της Παρασκευή.