Dragons’ Den – Λίγο έλειψε να αρπαχτούν Βαφειάς και Χατζηστεφανή: «Δεν τελείωσα, εγώ δεν σε διέκοψα»

Dragons' Den

Τι συνέβη ανάμεσα τους δυο επενδυτές του Dragons' Den;

Με τον δεύτερο του κύκλο επέστρεψε το Dragons’ Den με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, τη νύχτα της Παρασκευής, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μάλιστα, από την πρεμιέρα του ριάλιτι επιχειρηματικότητας, δεν έλειψαν οι υψηλοί τόνοι και οι εντάσεις ανάμεσα στους επενδυτές!

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου για το Dragons’ Den, απέναντι από τους πέντε επενδυτές βρέθηκαν ο Ανδρέας Δασκαλάκης και η Άννα Ιεροδιακόνου. Πρώτη τον… «χορό» των προσφορών έσυρε η Μαρία Χατζηστεφανή για να την ακολουθήσει ο νέος dragon Τάσος Οικονόμου.

Τότε, όμως, ήρθε ο Χάρης Βαφειάς προκειμένου να κάνει στους δυο διαγωνιζόμενους την ίδια πρόταση με την Μαρία Χατζηστεφανή με έναν όρο. Ακούγοντας τον, η ιδρύτρια και πρόεδρος της Rodial Group απόρησε με μιας και θέλησε να πάρει αμέσως τον λόγο. Κάτι που καθόλου δεν άρεσε στον πλοιοκτήτη, όπως και φάνηκε από την αντίδραση του.

«Θα σας δώσω όλο το ποσό που ζητήσατε, με το ίδιο ποσοστό με την Μαρία, 33,3% δηλαδή, με την προϋπόθεση ότι θα πάρω το κεφάλαιο μου σε 18 μήνες από την  αρχή της επένδυσης μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαφειάς με την Μαρία Χατζηστεφανή να επιχειρεί, ακριβώς εκείνη τη στιγμή να διορθώσει την δική της προσφορά, διακόπτοντας τον έτερο dragon, για να αντιδράσει ο πλοιοκτήτης ως εξής.

Χ.Β.: Δεν τελείωσα! Δεν τελείωσα! Εγώ δεν σε διέκοψα».

Μ.Χ.: ΟΚ. Νόμιζα πως τελείωσες.

Χ.Β.: Όχι. Θα τελειώσω σε 5 δευτερόλεπτα.

Για την ιστορία του νέου κύκλου του Dragons’ Den, ωστόσο, η Άννα Ιεροδιακόνου και ο Ανδρέας Δασκαλάκης δέχθηκαν να συνεργαστούν με τον νεοφερμένο στο ριάλιτι επιχειρηματικότητας, Τάσο Οικονόμου.

«Βλέπω ότι έχουν αλλάξει τα ενδιαφέροντα κάποιων dragons και, ενώ ήταν κάποιοι τομείς οι οποίοι δεν έμπαιναν στην προηγούμενη σεζόν, βλέπω ότι δημιουργήθηκε ενδιαφέρον φέτος» υπογράμμισε η Μαρία Χατζηστεφανή στο τέλος της εν λόγω επιχειρηματικής πρότασης μιλώντας απευθείας στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1.