Dragons’ Den: Επέστρεψε ο Πολ Ευμορφίδης ζητώντας συγγνώμη – «Παρεκτράπηκα»

Dragons' Den

"Είμαι παρορμητικός, τι να κάνω;" δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο επενδυτής του Dragons' Den.

Με τρόπο επεισοδιακό αποχώρησε ο Πολ Ευμορφίδης στο προηγούμενο επεισόδιο του Dragons’ Den προκαλώντας την έκπληξη τόσο των υπολοίπων τεσσάρων επενδυτών όσο και του τηλεοπτικού κοινού του ΑΝΤ1. «Δεν θέλω κανόνες γιατί μπορώ και να φύγω! Την κοπανάω! Έφυγα! Τέλος! Δεν θέλω κανόνες, δεν μπαίνω σε κανόνες. Τέλος για σήμερα, θα τα πούμε άλλη φορά. Λοιπόν, άντε γεια» σημείωσε χαρακτηριστικά, τότε, ο επενδυτής αποχωρώντας εξοργισμένος από το πλατό.

Στο νέο επεισόδιο του Dragons’ Den, που ήρθε τη νύχτα της Παρασκευής στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο προηγούμενο επεισόδιο ο Πολ αποχώρησε εκνευρισμένος μετά από μια διαφωνία που είχε με τον Χάρη και την Μαρία σχετικά με τους κανονισμούς και τη διαδικασία. Θα επιστρέψει στην καρέκλα του σήμερα;».

«Σας ζητάω συγγνώμη, εγώ φταίω» πρόδωσε, αρχικά, ο Πολ Ευμορφίδης για να ακολουθήσει ένας σύντομος διάλογος με την Μαρία Χατζηστεφανή και τον Χάρη Βαφειά στα παρασκήνια του πρότζεκτ επενδύσεων του ΑΝΤ1, Dragons’ Den.

Χ.Β.: Όχι, αλλά γιατί τσαντίστηκες;

Π.Ε.: Παρεκτράπηκα. Είμαι παρορμητικός, τι να κάνω;

Μ.X.: Εγώ αυτό που θέλω από σένα είναι «καθαρότητα». Δεν κατάλαβα τι γινόταν.

Π.Ε.: Συγγνώμη ζητάω.

Χ.Β.: Πολ, είσαι ο μόνος που μπορείς να τρελάνεις και ψυχολόγο