Δούκισσα Νομικού: Ο πατέρας της μιλάει πρώτη φορά για την γέννηση της εγγονής του

Δούκισσα Νομικού

«Δεν ξέρω αν αποφασίσει να πάει και για τρίτο, αλλά μέσα στα σχέδιά της είναι αργότερα και ένα και δύο και τρία, γιατί όχι;».

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” μίλησε ο Νίκος Νομικός, πατέρας της Δούκισσας, ο οποίος μίλησε για τον ερχομό της εγγονής του, ενώ όπως τόνισε, ίσως η Δούκισσα πάει και για τρίτο παιδί.

«Με ειδοποίησε η Δούκισσα ότι πάει στο νοσοκομείο, πήγαμε κι εμείς, αναμέναμε… Ήταν μια εύκολη γέννα, ήταν πολύ ενθουσιασμένη, ήταν πολύ ευτυχισμένοι και ο Δημήτρης και η Δούκισσα και όπως καταλαβαίνεις κι εμείς που χαιρόμαστε το δεύτερο εγγόνι. Η Δούκισσα δεν παιδεύτηκε και όλα πήγαν κατ’ ευχή. Ναι, ήταν μέσα ο Δημήτρης, ναι, όπως και στο πρώτο του παιδί.

Είναι καταπληκτικό παιδί και καταπληκτικός γονιός. Είναι πολύ καλά παιδιά και τα δύο, βρήκε ο… Φίλιππος τον Ναθαναήλ και πάνε περίφημα σαν ζευγάρι. Η Δούκισσα είναι μια χαρά, τρις ευτυχισμένη και με την κόρη της όπως ήθελε…

Δεν ξέρω αν αποφασίσει να πάει και για τρίτο, αλλά μέσα στα σχέδιά της είναι αργότερα και ένα και δύο και τρία, γιατί όχι; Θα κάνουμε και μια ομάδα ποδοσφαίρου με τον συμπέθερο…», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Νομικός.