Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Γιατί έφτασε «σκοτεινιασμένη» στον γάμο;

Δούκισσα Νομικού

Τι συνέβη κατά τη διάρκεια του μυστηρίου που ενόχλησε την παρουσιάστρια, αλλά κυρίως την οικογένεια;

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι ζευγάρι και με παπά και με κουμπάρο. Ο γάμος του λαμπερού ζευγαριού βρίσκεται στο επίκεντρο του lifestyle ρεπορτάζ, καθώς πρόκειται για το κοσμικό γεγονός της χρονιάς. Η Μύκονος «βούλιαξε» αυτό το Σαββατοκύριακο από celebrities αλλά και από πρόσωπα της υψηλής κοινωνίας.

Ποιοι παρουσιαστές «αλωνίζουν» τρεις μέρες στα Ματογιάννια;

Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην πολυτελή οικία του γαμπρού, στον Άγιο Ιωάννη. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης φορώντας κομψό γκρι κοστούμι με γιλέκο, γραβάτα και λευκό πουκάμισο, έφτασε στην εκκλησία στις 19.15, ένα τέταρτο πριν από την προκαθορισμένη ώρα του μυστηρίου. Από νωρίς το απόγευμα, η βίλα είχε γεμίσει με λιμουζίνες που μετέφεραν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους. Η νύφη τήρησε το έθιμο και έφτασε στην εκκλησία με καθυστέρηση.

Δείτε βίντεο από τον γάμο της χρονιάς

Η σκιά πάνω στη λάμψη…

Η Μύκονος έλαμψε από γνωστές προσωπικότητες, αλλά το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο δεν τα κατάφερε απόλυτα. Η διαρροή βίντεο και φωτογραφιών έγινε εκ των έσω, κάτι που φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου, κυρίως στην οικογένεια του Δημήτρη Θεοδωρίδη.

[dfp_ads id=236982]

Όπως μετέδωσαν τα Αποκαλυπτικά, όταν ξεκίνησε ο λαμπερός γάμος, κάποιοι από τους καλεσμένους, όπως η Αθηνά Οικονομάκου και η Ελίνα Καντζά, άρχισαν να ανεβάζουν βίντεο στα social media. Αυτό χάλασε τη διάθεση της Δούκισσας Νομικού, αλλά κυρίως της οικογένειας που δεν ήθελε να βγουν πλάνα προς τα έξω.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στο αναλυτικό του ρεπορτάζ ο Γιώργος Μπέζας, «Όταν η Δούκισσα Νομικού μπήκε στο σπίτι, που τη συνόδευσε ο Νίκος Νομικός, είχε σκυμμένο το κεφάλι και ήταν πολύ συγκρατημένη γιατί είχε αγχωθεί. Η στεναχώρια της, ωστόσο, έφυγε όταν την αγκάλιασε σφιχτά η πεθερά της, η κ. Κόκκαλη. Τότε η Δούκισσα χαλάρωσε».

Η Μαριάννα Λάτση και η Έλλη Στάη μιλούν για τον γάμο Νομικού – Θεοδωρίδη