Dot: Τι θα δούμε το σαββατοκύριακο…

DOT

Στις 17:20 στον ΣΚΑΙ!

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, η Νάνσυ και ο Θανάσης θυμούνται τις πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις που έκαναν με τους καλεσμένους τους τη φετινή σεζόν σε ένα Best Of αφιέρωμα.

Ακόμη, τα κορίτσια του My Style Rocks προτείνουν γιορτινά σύνολα για το ρεβεγιόν.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Μυρτώ Αλικάκη, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και ο Άρης Μακρής μιλούν στην κάμερα λίγο πριν το τέλος της χρονιάς.

Οι συνεργάτες της εκπομπής προτείνουν τα καλύτερα δώρα για το σπίτι.

Τέλος, ο Γιάννης Αποστολάκης και η Μαρίνα Χρονά φροντίζουν για το τραπέζι του ρεβεγιόν, φτιάχνοντας μια ξεχωριστή μανιταρόπιτα και μια εύκολη quiche lorraine.

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει τον δικό της απολογισμό για τη χρονιά που φεύγει. Στη συνέχεια, εξηγεί στη Νάνσυ και τον Θανάση γιατί περιμένει ακόμη τον ιδανικό άντρα και πώς αντέδρασε όταν βίωσε την απιστία.

Ακόμη, η life coach Μάρεα Λαουτάρη εξηγεί πώς θα καταφέρουμε να κάνουμε πραγματικότητα τους στόχους μας για τη νέα χρονιά.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο Ηλίας Γκότσης και ο Χάρης Συντζάκης σχολιάζουν με χιούμορ τα γυναικεία trends για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Η Νικολέττα Ράλλη με τον Γιώργο Μαυρίδη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Ελένη Βαΐτσου και άλλοι γνωστοί Έλληνες φωτογραφίζονται για το Down Town.

Τέλος, φτιάχνουμε μια τάρτα αμυγδάλου για το πρώτο τραπέζι της χρονιάς.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!