Dot: Ποιοι είναι οι πρώτοι καλεσμένοι;

dot

Η καλύτερη παρέα του Σαββατοκύριακου επιστρέφει στον ΣΚΑΪ από το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 17.20.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, μαζί με μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων, συναντιούνται στο ανανεωμένο τους loft και παρουσιάζουν όλα αυτά που συνθέτουν ένα πλούσιο τηλεοπτικό περιοδικό.

Άνθρωποι, μαγειρική, μόδα, υγεία, ομορφιά, fitness, χιούμορ, θετική διάθεση, ιδέες και tips για μια χαρούμενη ζωή και φυσικά συζητήσεις με πρόσωπα που αγαπάμε.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μπαίνει και φέτος στην κουζίνα με έξυπνες και εύκολες συνταγές. Η life coach Μάρεα Λαουτάρη δίνει λύσεις στα σοβαρά ή λιγότερο σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητάς μας. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μάς βοηθάει να ανανεώσουμε το σπίτι μας με έξυπνες κατασκευές. Οι αγαπημένοι μας celebrities δίνουν tips για μια καλύτερη ζωή. Η Τόνια Παπαμιχαλοπούλου και η Βιβή Αγγελάκη κάνουν τα κορίτσια ακόμη πιο όμορφα. Τέλος, η Βασιλική Ρούσσου, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, η Βάλια Ζαμπάρα, η Θάλεια Γιαννακοπούλου, η Γιάννα Κορρέ και ο Τάσος Μπιμπισίδης τριγυρνούν στην πόλη και μας παρουσιάζουν όλα όσα θα μας χαρίσουν ένα χαλαρό weekend.

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, στην πρεμιέρα του DOT., η Έλενα Παπαρίζου μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον άντρα της, την πρόταση γάμου που την έκανε να βάλει τα κλάματα και την κοινή ζωή τους στο σπίτι. Επίσης, μιλάει για τον θάνατο του πατέρα της, για την ψυχολόγο της στη Σουηδία και για όσα νιώθει καθώς πλησιάζει τα 40. Ακόμη, η Μαρία Μπεκατώρου δίνει τις καλύτερες συμβουλές ζωής, ενώ μαθαίνουμε το μυστικό που κάνει ευτυχισμένη την Κατερίνα Μισιχρόνη. Γυμναζόμαστε παρέα με τον Ρένο Ρώτα και μαγειρεύουμε με τον Γιάννη Αποστολάκη. Τέλος, ακολουθούμε τα trends στη μόδα και το design του σπιτιού μας.

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κάθεται στον καναπέ λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει τη δεύτερη κόρη της. Μιλώντας με τη Νάνσυ και τον Θανάση, εξηγεί γιατί πέρασε δύσκολα αυτό το καλοκαίρι αλλά και γιατί δεν θέλει να βαφτίσει ακόμη τα παιδιά της. Μπαίνουμε στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Όσο Έχω Εσένα» και καταγράφουμε τα πιο fun backstage stories. Η life coach Μάρεα Λαουτάρη δίνει tips για να αντιμετωπίσουμε τους άντρες που είναι κολλημένοι με τη μαμά τους. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος φτιάχνει μόνος του την τέλεια βιβλιοθήκη για το σαλόνι μας. Ο Γιάννης Αποστολάκης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Κάλια Ελευθερίου περιγράφουν όσα έζησαν μαζί για 30 μέρες μέσα σε ένα ιστιοπλοϊκό, λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας τους εκπομπής.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παρουσίαση: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Αρχισυνταξία: Θάλεια Γιαννακοπούλου, Τάσος Μπιμπισίδης

Διεύθυνση Παραγωγής: Νάσος Γαλακτερός

Οργάνωση Παραγωγής: Αντιγόνη Αναστοπούλου

Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Συνεντεύξεις: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Μαγειρική: Γιάννης Αποστολάκης, Μαρίνα Χρονά

Life Coach: Μάρεα Λαουτάρη-Δεληγιάννη

Beauty: Τόνια Παπαμιχαλοπούλου, Βιβή Αγγελάκη

Fitness: Κρις Βάλλας

Μαστορέματα: Παναγιώτης Βασιλάκος

Special Features Editors: Γιάννης Δρυμωνάκος, Βασιλική Ρούσου, Τάσος Μπιμπισίδης, Θάλεια Γιαννακοπούλου, Γιάννα Κορρέ, Βάλια Ζαμπάρα, Μαρία Χολέβα