Δωροθέα Μερκούρη: «Οι κόρες μου δεν με άντεχαν άλλο και πήγαν να μείνουν αλλού»

Δωροθέα Μερκούρη

"Δεν θα ζηλέψω κάτι από το παιδί μου. Εγώ πλέον ζω μία δεύτερη ζωή. Γιατί να κάνω παρεμβάσεις στη ζωή τους" ανέφερε η Δωροθέα Μεκρούρη.

Η Δωροθέα Μερκούρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για την ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και μίλησε για την σχέση της με τις κόρες της και τον λόγο που έφυγαν για να μείνουν αλλού.

«Με την μαμά μου ήμασταν πολύ δεμένες. Ήταν το καταφύγιό μου. Παλιά της έλεγα τα πάντα αλλά όσο μεγαλώνει η μητέρα μου δεν θέλω να της λέω τα πάντα γιατί δεν θέλω να την στεναχωρώ. Με τα παιδιά μου είναι εύκολη η σχέση γιατί δεν τους μεταφέρω τα πάντα. Δεν θέλω να τους κάνω “σκουπιδοτενεκέ” και να τους μεταφέρω ό,τι νιώθω και εγώ» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Η Δωροθέα Μερκούρη είπε πως όταν χώρισαν με τον πρώην σύζυγό της, τα παιδιά της ξεκίνησαν ψυχοθεραπεία ώστε να το αντιμετωπίσουν σωστά.

«Εγώ έχω κάνει τα πάντα. Έχω πληγωθεί, έχω ερωτευτεί, έχω χωρίσει. Δεν θα ζηλέψω κάτι από το παιδί μου. Εγώ πλέον ζω μία δεύτερη ζωή. Γιατί να κάνω παρεμβάσεις στη ζωή τους», είπε η Δωροθέα Μερκούρη. «Έβλεπα πως δεν με άντεχαν άλλο γιατί όσο και να θεωρώ πως δεν είμαι εγώ το επίκεντρο του σπιτιού και επειδή κάνω θόρυβο στο σπίτι και δεν κάθομαι στη “γωνία μου” και είδα πως ενοχλούσα, πήγαν να μείνουν αλλού» κατέληξε η Δωροθέα Μερκούρη.