Δωροθέα Μερκούρη: «Μεγάλωσα τις κόρες μου σχεδόν μόνη μου»

Δωροθέα Μερκούρη

"Έτσι χωρίσαμε, επειδή εγώ ήθελα να πάω στην Ευρώπη και στην Ιταλία και να μάθουν ελληνικά κι ιταλικά τα παιδιά" δήλωσε η Δωροθέα Μερκούρη.

Για τις αρκετές εναλλαγές της ζωής της αλλά και για το πως μεγάλωσε τις κόρες της σχεδόν μόνη της, μίλησε η Δωροθέα Μερκούρη στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Γεννήθηκα στη Νότια Ιταλία αλλά επειδή η μητέρα μου ήταν Ελληνίδα, ήθελε να γυρίσουμε κάποια στιγμή Ελλάδα. Δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ στη χαοτική Αθήνα… Πήγα στην Αμερική λόγω του άντρα μου και κάναμε δύο υπέροχα παιδιά. Εγώ με δύο μωρά δεν κατάφερνα να δουλεύω και να κάνω τα πάντα. Ήθελα να δουλεύω αλλά και να είμαι κοντά στην μαμά να με βοηθά.» ανέφερε η Δωροθέα Μερκούρη.

«Γύρισα πίσω με τον πρώην άντρα μου, ο οποίος δεν μπόρεσε ποτέ να εγκατασταθεί εδώ και το καταλαβαίνω. Έτσι χωρίσαμε, επειδή εγώ ήθελα να πάω στην Ευρώπη και στην Ιταλία και να μάθουν ελληνικά κι ιταλικά τα παιδιά. Μεγάλωσα τις κόρες μου σχεδόν μόνη μου. Ήταν δύσκολο… Είναι σαν να μην έχω πατρίδα.» συμπλήρωσε η Δωροθέα Μερκούρη.