Δωροθέα Μερκούρη: «Έχω ζήσει το bullying της διαφορετικότητας»

Δωροθέα Μερκούρη

"Δεν είχα ποτέ πρόταση για να βρεθώ στην επιτροπή του GNTM" η Δωροθέα Μερκούρη.

Μέσα από το The Masked Singer επανήλθε τηλεοπτικά η Δωροθέα Μερκούρη αυτή τη σεζόν και οι δημοσιογράφοι την συνάντησαν σε πρόσφατη έξοδο της. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η μελαχρινή καλλονή αποκάλυψε πως έχει βιώσει bullying για την διαφορετική της εμφάνιση στον χώρο του μόντελινγκ.

Πιο συγκεκριμένα, η Δωροθέα Μερκούρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είχα ποτέ πρόταση για να βρεθώ σε επιτροπή ριάλιτι μόδας. Μου αρέσει να παίζω σε ταινίες και σειρές, όπως μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω, οπότε η προτεραιότητα μου είναι εκείνη. Δεν ξέρω αν θα δεχόμουν μια τέτοια πρόταση».

«Η Σοφία Χατζηπαντελή μου αρέσει πάρα πολύ για το GNTM! Μου αρέσει το διαφορετικό! Πρέπει να σας πω πως, όταν ήμουν εγώ μικρή και έκανα το μοντέλο, ήμουν διαφορετική. Δεν ήμουν αυτό το κλασικό μοντέλο με τις αναλογίες τις σωστές. Ήμουν διαφορετική και έχω ζήσει το bullying της διαφορετικότητας. Δεν ήμουν πολύ αδύνατη, , είχα μεγάλη μύτη όπως και έχω. Δεν είχα τις αναλογίες ενός μοντέλου που μπορούσε να κάνει πασαρέλα οπότε, όταν έκανα πασαρέλα, δεν τους άρεσε και πάρα πολύ. Δεν με έκλειναν οι σχεδιαστές πάρα πολύ, κάποιοι μου έδωσαν την ευκαιρία να περπατήσω και με δέχθηκαν στην Ελλάδα όταν περπάτησα στην Γαλλία και έκανα κάποια βήματα σε άλλες χώρες. Θα έλεγα λοιπόν ότι είναι πολύ σημαντικό να δεχθούμε τη διαφορετικότητα και στην Ελλάδα» συμπλήρωσε η Δωροθέα Μερκούρη μιλώντας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day του Alpha.