Δώρος Παναγίδης – Αθηνά Χρυσαντίδου: Η ανακοίνωση της Μπακοδήμου! Τι πρέπει να γίνει για να επιστρέψουν στο Power of Love;

Power of Love
Τι έχει συμβεί με τους δύο παίκτες του Power of Love; Μπορούν να επιστρέψουν ξανά στο παιχνίδι;

Η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε στους παίκτες  του Power of Love τι συμβαίνει με την απουσία του Δώρου Παναγίδη και της Αθηνάς Χρυσαντίδου από το παιχνίδι. Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο απουσιάζουν; Έχουν δικαίωμα να ξαναμπούν στο σπίτι του Power of Love; Η Μαρία Μπακοδήμου ενημέρωσε τους παίκτες πως ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου θα πρέπει να επιστρέψουν μέσα σε μία εβδομάδα στο Power of Love αν θέλουν συνεχίσουν στο παιχνίδι. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι και τότε τόσο απλά, αφού ουσιαστικά οι παίκτες που βρίσκονται μέσα στο σπίτι θα κληθούν να ψηφίσουν αν θέλουν μέσα τους παίκτες που αποφάσισαν να κάνουν… διάλειμμα.

[dfp_ads id=236982]

«Ο Δώρος δεν είναι σήμερα εδώ. Δεν είναι και η Αθηνά. Ο Δώρος έχει κάτι για το οποίο δεν έχουμε λεπτομέρειες. Προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα. Δεν μας έχει πει τι ακριβώς συμβαίνει. Για προσωπικούς λόγους δεν είναι εδώ. Η Αθηνά έχει δηλώσει ότι όταν ο Δώρος δεν είναι εδώ, δεν έχει και εκείνη λόγο να είναι στο παιχνίδι. Για να είμαστε δίκαιοι και να κρατήσουμε τις ισορροπίες, αν μέσα σε αυτή την εβδομάδα η Αθηνά και ο Δώρος δεν επιστρέψουν μέχρι την άλλη Δευτέρα, φεύγουν από το παιχνίδι. Αν επιστρέψουν όμως, για να γίνουν δεκτοί, θα ψηφίσετε εσείς αν δέχεστε την επιστροφή τους στο σπίτι. Έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό. Ξέρετε ακριβώς τους όρους. Τους ξέρουν και τα παιδιά. Επειδή θα είμαστε μείον δύο παίκτες, θα έρθουν δύο παίκτες από τα παλιά», ανέφερε συγκεκριμένα η Μαρία Μπακοδήμου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Power of Love!