Δώρα Τσαμπάζη: Τα συγκινητικά λόγια για τον ξαφνικό του προπονητή του Αλέξανδρου Νικολαϊδη

Δώρα Τσαμπάζη

Όσα ανέφερε η Δώρα Τσαμπάζη.

Θλίψη έχει σκορπίσει η ξαφνική απώλεια του προπονητή του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Κώστα Τζιδημόπουλου που έγινε γνωστή το μεσημέρι της Τετάρτης 26/1. Η οικογένεια του έκανε ανάρτηση στα social media κι ενημέρωσε για την τραγική είδηση. Η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαϊδη, Δώρα Τσαμπάζη, μίλησε στην Super Κατερίνα και στην Χρίσλα Γεωργακοπούλου για την στενή σχέση που είχε ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης με τον προπονητή του.

«Ένας άνθρωπος της οικογένειας, ο οποίος είχε σχέσεις με τους γονείς του Αλέξανδρου εδώ και 50 χρόνια περίπου. Ήταν αδελφικοί φίλοι, γίνανε κουμπάροι. Είναι από αυτά τα περίεργα της ζωής, γιατί έφυγε ξαφνικά. Είχε ένα πρόβλημα παρόμοιο με του Αλέξανδρου, το οποίο φυσικά δεν το γνώριζε, δεν πρόλαβε καν να το παλέψει, εισήχθη στο νοσοκομείο, έκανε ένα χειρουργείο και δεν τα κατάφερε» είπε αρχικά η Δώρα Τσαμπάζη.

«Ένας υπέροχος άνθρωπος, ήταν λες και το έκανε επίτηδες, για να πάει να τον συναντήσει μια ώρα αρχύτερα. Είχα απίστευτο δέσιμο με τον Αλέξανδρο, ήταν μια σχέση πατέρα γιου, γιατί ο Κώστας είχε μόνο κόρες. Ήταν από τους θεμελιωτές του Τάε Κβον Ντο. Το ελληνικό Τάε Κβον Ντο έχει φτωχύνει, ο Αλέξανδρος και ο Κώστας είναι αναντικατάστατοι» σημείωσε.