Δώρα Τσαμπάζη για Δημήτρη Παπανώτα: «Στο αμοντάριστο υλικό βρίσκω και άλλα προβληματικά σημεία»

Δώρα Τσαμπάζη

"Ο Παπανώτας μπορεί να ήταν και πρώτος αλλά μπορεί να ήταν και τελευταίος και να μπήκε στο παρά πέντε" δηλώνει, επίσης, η Δώρα Τσαμπάζη.

Στον αέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ μίλησε, το μεσημέρι της Παρασκευής, η Δώρα Τσαμπάζη με αφορμή την υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Η γοητευτική δημοσιογράφος θέλησε, μάλιστα, να εκφράσει την δική της άποψη για την πολυσυζητημένη δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα η οποία και τον οδήγησε εκτός του συγκεκριμένου ευρωψηφοδελτίου.

Δημήτρης Παπανώτας: Για πρώτη φορά η αμοντάριστη δήλωση που οδήγησε στη διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ειδικότερα, αμέσως μετά την προβολή των αμοντάριστων δηλώσεων του δημοσιογράφου, η Δώρα Τσαμπάζη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι σας τιμά σαν εκπομπή που δεν βλέπω ουσιαστικές διαφορές και στο αμοντάριστο υλικό. Ίσα ίσα που βρίσκω και άλλα προβληματικά σημεία αλλά δεν θέλω να τα αναλύσω. Θέλω να πω ότι αυτή τη στιγμή στη μάχη των Ευρωεκλογών ρίχνονται πολύ σπουδαίες γυναίκες, όπως η Σοφία Μπεκατώρου, αλλά και η Κωνσταντίνα Κούνεβα».

«Δεν ξέρουμε σε ποια θέση ήταν ο κ. Παπανώτας, αυτά είναι διαρροές. Εγώ, ας πούμε, δεν ξέρω την θέση μου στην Κεντρική Μακεδονία. Δεν το ξέρω. Ξέρω από ράδιο αρβύλα, από δημοσιογράφους, ότι είμαι πρώτη ή δεύτερη. Δεν έχω μάθει όμως ακριβώς την σειρά των σταυρών γιατί το κόμμα αποφάσισε αυτά να μην τα κοινοποιήσει».

«Οπότε, αν έχει κάτι διαρρεύσει στα κανάλια, ο Παπανώτας μπορεί να ήταν και πρώτος αλλά μπορεί να ήταν και τελευταίος και να μπήκε στο παρά πέντε. Αυτά τα είπαν οι δημοσιογράφοι αλλά το κόμμα επίσημα αποφάσισε ότι δεν θα βγάλει τα αποτελέσματα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Δώρα Τσαμπάζη σε αυτή τη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση στο Fay’s Time του ΣΚΑΪ.