Δώρα Χρυσικού: «Και συγγνώμη να μου ζητούσε ο Κιμούλης, δεν θα απέσυρα τις μηνύσεις»

Δώρα Χρυσικού

"Εδώ αμφισβητείται η αλήθεια, τα γεγονότα. Πρόκειται για ζωές ανθρώπων που πόνεσαν, στιγματίστηκαν και το έφεραν ως τραύμα. Ποια συγγνώμη;" δηλώνει η Δώρα Χρυσικού

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Δώρα Χρυσικού. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από τη δικαστική της διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ σχολιάζει και τις σχετικές δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης στον Γιάννη Πουλόπουλο την προηγούμενη εβδομάδα.

«Όλα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξουν άμεσα κάποιες εξελίξεις, διότι είναι αργές αυτές οι διαδικασίες. Δεν ξεκινήσαμε εμείς τη δικαστική διαμάχη, εμείς λάβαμε μία αγωγή, εγώ δύο μηνύσεις, η κυρία Δούκα επίσης. Οπότε εμείς με έναν τρόπο είμαστε αμυνόμενοι επιτιθέμενοι» δηλώνει η ηθοποιός, ενώ ξεκαθαρίζει ότι είναι σίγουρη πως στο τέλος θα δικαιωθούν.

«Είναι δικαίωμα κάθε συναδέλφου να εκφράσει την προσωπική του άποψη. Εύχομαι το θεατρικό βήμα του κυρίου Κιμούλη να είναι επιτυχές» αναφέρει η Δώρα Χρυσικού για τα πρόσφατα σχόλια του Θοδωρή Αθερίδη.

Θα απέσυρε τις μηνύσεις εάν υπήρχε μία συγγνώμη από την πλευρά του Γιώργου Κιμούλη; Η ηθοποιός ξεκαθαρίζει: «Δε νομίζω ότι υφίσταται κάτι τέτοιο. Η αλήθεια δεν έχει αποχρώσεις, είναι μία. Εδώ αμφισβητείται η αλήθεια, τα γεγονότα. Πρόκειται για ζωές ανθρώπων που πόνεσαν, στιγματίστηκαν και το έφεραν ως τραύμα. Ποια συγγνώμη;».