Δώρα Χρυσικού για Κιμούλη: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω, το είδα με τα μάτια μου και όφειλα να πω την αλήθεια»

Δώρα Χρυσικού

«Αυτές τις ημέρες νιώθω ότι έχω καταδικαστεί για κάτι και δεν το γνωρίζω», είπε η Δώρα Χρυσικού.

Στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βγήκε σήμερα η Δώρα Χρυσικού. Η ηθοποιός απάντησε και για τις τελευταίες εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Για μένα είναι μία κακή δημοσιότητα. Είναι μία δημοσιότητα που δεν θα ήθελα ποτέ. Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο κι έχω δώσει το στίγμα μου. Θέλω να μιλώ για τη δουλειά μου και ότι έχει να κάνει με το κοινωνικό γίγνεσθαι, όπως μίλησα για την ασθένειά μου και δεν το μετάνιωσα ποτέ», είπε αρχικά η Δώρα Χρυσικού.

Η Δώρα Χρυσικού είπε στη συνέχεια: «Αυτό είναι μία διαδικασία που έχουμε βρεθεί εμείς αμυνόμενοι. Δεν ξεκινήσαμε καμία δικαστική διαδικασία. Μας έγινε μία αγωγή οπότε το κάναμε αναγκαστικά για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Πήραμε όλες τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που μας δίνει ο νόμος. Όλα αυτά θα φανούν στο χρόνο, στις δίκες που θα γίνουν. Η τελευταία αυτή εξέλιξη φορά κάποιες μηνύσεις που έχουν γίνει εναντίον εμού και της Ζέτα Δούκα και ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία».

Η Δώρα Χρυσικού ανέφερε επίσης: «Αυτές τις ημέρες νιώθω ότι έχω καταδικαστεί για κάτι και δεν το γνωρίζω. Δεν παίρνω τίποτα από όσα έχω πει για τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν πράττω εν θερμώ. Η Ζέτα Δούκα δεν είναι φίλη μου, αλλά όφειλα να πω την αλήθεια και αυτό έπραξα. Η Ζέτα είπε την αλήθεια κι εγώ είμαι αυτόπτης μάρτυρας και ότι βρίσκομαι κατηγορούμενη, είναι δεύτερο κομμάτι. Το είδα με τα μάτια μου να συμβαίνει και αυτό είπα. Φυσικά και ο Γιώργος Κιμούλης έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, το καταλαβαίνω αυτό».