Δώρα Χρυσικού: «Γι’ αυτό μίλησα δημόσια για την μάχη με τον καρκίνο»

Δώρα Χρυσικού

Όσα εξομολογήθηκε η Δώρα Χρυσικού στο Μεγάλο Κανάλι.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δώρα Χρυσικού όταν βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Τι λες τώρα» στo MEGA. Μεταξύ άλλων, η πρωταγωνίστρια από το σίριαλ «Γη της ελιάς» αναφέρθηκε από καρδιάς στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα, η Δώρα Χρυσικού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι λόγοι που μίλησα δημόσια είναι πολλαπλοί. Ο πρώτος είναι διότι είμαι ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής και διαφανής με την έννοια πως δεν έχω μια άλλη ιδιωτική εικόνα. Έτσι διατηρώ και την ηρεμία μου και δεν νιώθω κατακερματισμένη. Από μικρή είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη σε σχέση με την ορατότητα των ανθρώπων, την ισότητα σε διάφορες κοινωνικές ομάδες παλέυω για αυτό σε όλη μου την ζωή. Πιστεύω ότι είναι ο μόνος τρόπος για να ζήσουμε κάτω από δύσκολες συνθήκες».

«Ίσως αν δεν έκανα την σειρά να μην το έλεγα γιατί εκείνη την στιγμή ίσως να ένιωθα πως δεν υπάρχει λόγος να το πρω. Παίζοντας όμως σε μια σειρά που βλέπεις καθημερινά, θα έβλεπε ο κόσμος ότι η εικόνα αυτού του ανθρώπου αλλάζει. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην το κάνω. Ο δεύτερος λόγος που το έκανα είναι γιατί το όφειλα ηθικά στους συνεργάτες μου. Και το όφειλα ηθικά γιατί διαγνώσθηκα με αυτό το πράγμα μετά ακριβώς από τον πιλότο».

«Ο τρίτος λόγος που μίλησα δημόσια είναι γιατί θεωρώ ότι το δικό μου παράδειγμα, ως βίωμα και ένας άνθρωπος που πέρασε και περνάει αυτό τον Γολγοθά, ήθελα να δώσει το μήνυμα ότι είμαι εδώ, το έχω εντάξει στη ζωή μου, δουλεύω και θεώρησα ότι αυτό μπορεί να δώσει κουράγιο σε κάποιους ανθρώπους» πρόσθεσε η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA.