Δώρα Χρυσικού: «Εξετάζομαι κάθε τρεις μήνες, μετά από εδώ θα πάω στον γιατρό μου»

Δώρα Χρυσικού

"Είμαι καλά, έχω ξαναβρεί τις δυνάμεις μου, το βλέπω στο σώμα μου" ανέφερε η Δώρα Χρυσικού.

Η Δώρα Χρυσικού βρέθηκε καλεσμένη στο Πάμε Δανάη και μίλησε για την περιπέτεια υγείας της και τη συμμετοχή της στην Γη της Ελιάς.

«Είμαι καλά, έχω ξαναβρεί τις δυνάμεις μου, το βλέπω στο σώμα μου. Είμαι τώρα 2,5 χρόνια από την περιπέτεια με την υγεία μου. Εξετάζομαι πάρα πολύ συχνά, κάθε 3 μήνες. Μετά από εδώ θα πάω στον γιατρό. Όσο περνάει ο καιρός και απομακρύνομαι από την αρρώστια, συρρικνώνεται ο φόβος μου. Πάντα με απασχολεί όταν πηγαίνω για εξετάσεις, απλώς πιστεύω ότι το έχω αφήσει πίσω μου και πάντα το αντιμετωπίζω με αισιοδοξία μέχρι να φτάσω στην πολυπόθητη 5ετία» είπε η Δώρα Χρυσικού.

«Η «Γη της ελιάς» θα είναι πάντα μία σειρά που μέσα της έζησα την αρρώστια, την ίαση. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Συνδέονται συνθήκες και άνθρωποι σε αυτό. Σε ευχαριστώ Δανάη και εσένα Άρη Καβατζίκη για την αξιοπιστία σας και την εμπιστοσύνη σας, που με κάνατε να θέλω να μοιραστώ το πρόβλημα της υγείας μου. Δεν το μετάνιωσα ποτέ που το έκανα δημόσιο. Προφανώς όλοι θέλουμε καλύτερη τηλεόραση όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι που είμαστε στις μεγαλουπόλεις, έχουμε πολλές ευκαιρίες διασκέδασης. Υπάρχουν άνθρωποι που βιώνουν μεγάλη μοναξιά και οικονομική στενότητα ή περιορισμένη πρόσβαση. Η τηλεόραση είναι η μοναδική τους παρηγοριά. Όσοι κάνουμε τηλεόραση έχουμε μεγάλη ευθύνη και τιμή και δεν πρέπει να τη σνομπάρουμε» πρόσθεσε η Δώρα Χρυσικού.

Πηγή: Mega