Δώρα Αρχοντάκη: «Ανακατεύομαι όταν βλέπω βίντεο από το δικό μας Big Brother»

Δώρα Αρχοντάκη

«Αν δεν ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ίσως να μην γινόμουν ποτέ τραγουδίστρια», είπε η Δώρα Αρχοντάκη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και την Ξανθίππη Βουτσαλά έδωσε η Δώρα Αρχοντάκη. Η τραγουδίστρια μίλησε για την αποχή της από το χώρο, αλλά και τη συμμετοχή της στο Big Brother.

«Δεν εξαργύρωσα τη δημοσιότητα που έλαβα από το Big Brother. Αν έμπαινα τώρα σε ένα ριάλιτι, θα μπορούσα να διαχειριστώ καλύτερα το μετά. Αν δεν ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ίσως να μην γινόμουν ποτέ τραγουδίστρια. Υπήρχαν πολλοί τραγουδιστές που δεν ήθελαν να συνεργαστούν με άτομα που βγήκαν από ριάλιτι. Απείχα από το χώρο για προσωπικούς λόγους, είχα ένα θέμα υγείας», είπε η Δώρα Αρχοντάκη.

Η Δώρα Αρχοντάκη ανέφερε στη συνέχεια: «Γράφονταν και γράφονται κακίες για μένα. Κάποτε έκλαιγα, τώρα όχι. Είχα δεχτεί ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού όταν βγήκα από το Big Brother. Είχα πάει να πάρω ένα σάντουιτς κι ένα παιδί έπεσε στα πόδια μου και έλεγε πως “αυτά τα παπούτσια περπάτησαν στο σπίτι του Big Brother”».

Κλείνοντας, η Δώρα Αρχοντάκη είπε: «Ευτυχώς τότε δεν υπήρχε το ίντερνετ. Υπάρχουν λίγα βίντεο από το δικό μας Big Brother στο ίντερνετ και όταν τα βλέπω ανακατεύομαι».