Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Ο Στέφανος Κασσελάκης πουλάει θέαμα»

Δώρα Αναγνωστοπούλου

"Σίγουρα βοήθησε το lifestyle κομμάτι στην εκλογή του" τονίζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Την Δώρα Αναγνωστοπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και ο δημοσιογράφος Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο. Μέσα σε όλα, δε, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του MEGA αναφέρθηκε στο φαινόμενο «Στέφανος Κασσελάκης» καθώς και στην διαχείριση των δύσκολων θεμάτων στα δελτία ειδήσεων.

Ειδικότερα, η Δώρα Αναγνωστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υποκριτική σίγουρα δεν κρύβει η παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων μέσα της. Σίγουρα όμως προσπαθούμε να είμαστε εγκρατείς με κάποιον τρόπο στα δύσκολα θέματα γιατί προέχει το συναίσθημα του τηλεθεατή έναντι όλων και πάνω από το δικό μας συναίσθημα προφανώς».

«Κοίταξε, ο Στέφανος Κασσελάκης πουλάει. Πουλάει θέαμα. Νομίζω ότι με τον τρόπο τους όλες οι εκπομπές, ανάλογα με το είδος της εκπομπής, χρησιμοποιούν το περιεχόμενο που παράγει».

«Σίγουρα βοήθησε το lifestyle κομμάτι στην εκλογή του. Σίγουρα, γιατί δεν τον γνωρίζαμε και μας το έδωσε απλόχερα αυτό το κομμάτι. Αυτό το κομμάτι πάντα αρέσει. Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να υπάρχει και ουσία για να υπάρξει συνέχεια στην πολιτική και να αισθανόμαστε και εμείς ότι υπάρχει μια διάδοχη κατάσταση κυβερνησιμότητας στον τόπο» συμπλήρωσε, ακόμα, η Δώρα Αναγνωστοπούλου στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.