Δώρα Αναγνωστοπούλου για metoo: «Καλό θα ήταν να καθαρίσει και ο δικός μας χώρος»

Δώρα Αναγνωστοπούλου

«Από μικρή ένιωθα λίγο άβολα με τη θηλυκότητα μου, ήμουν αγοροκόριτσο, ήθελα να παίζω μπάσκετ και να φοράω φόρμες. Άργησα να ανακαλύψω τη θηλυκή μου πλευρά», είπε η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε η Δώρα Αναγνωστοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το ελληνικό metoo τονίζοντας πως θα ακούγαμε πολλά πράγματα αν ξεσπούσε και στο χώρο της δημοσιογραφίας.

«Από μικρή ήθελα κάθε εβδομάδα να γίνω και κάτι άλλο! Ηθοποιός, αστροναύτης, κτηνίατρος… Θα μπορούσα να είχα γίνει ηθοποιός, με γοητεύουν όλες οι τέχνες. Μέσα μου παλεύουν ο ρομαντισμός και ο ρεαλισμός, αλλά ο ρομαντισμός νικάει», είπε αρχικά η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

«Είναι τελείως διαφορετικό να δουλεύει κάνεις στην κρατική τηλεόραση σε σχέση με την ιδιωτική», είπε η Δώρα Αναγνωστοπούλου και συμπλήρωσε για το metoo: «Σίγουρα θα ακούγαμε πολλά πράγματα αν ξεσπούσε το metoo στην ελληνική δημοσιογραφία και καλό θα ήταν να καθαρίσει και ο δικός μας χώρος».

«Έχω αυτοσυγκράτηση στο δελτίο και δεν έχουν κυλήσει δάκρυα στα ματιά μου, αλλά έχω δακρύσει σε ρεπορτάζ για το «MEGA Stories», αποκάλυψε η Δώρα Αναγνωστοπούλου και συνέχισε: «Το MEGA Stories θα συνεχιστεί και φέτος και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο».

«Ο μεγάλος μου γιος είναι στον προ εφηβεία και δύσκολα μου εξομολογείται τα συναισθηματικά του, αλλά κάτι μπορεί να εκμαιεύσω εγώ. Υπάρχει γυναίκεια ματαιοδοξία και φιλοδοξία και οποίος κάνει αυτή τη δουλειά και λέει πως δεν υπάρχει είναι ψέμα. Δεν έχω απωθημένα στη δουλειά μου. Νιώθω ότι το κουστούμι του δελτίου μου αφαιρεί την αμηχανία και το άγχος του τι θα βάλω κάθε φορά», είπε η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου σημείωσε επίσης: «Από μικρή ένιωθα λίγο άβολα με τη θηλυκότητα μου, ήμουν αγοροκόριτσο, ήθελα να παίζω μπάσκετ και να φοράω φόρμες. Άργησα να ανακαλύψω τη θηλυκή μου πλευρά».