Δόμνα Κουντούρη: «Έγραψα τραγούδι για τον Γιάννη Πάριο, αλλά δεν το ήθελε, με γείωσε»

Δόμνα Κουντούρη

Δείτε όλα όσα είπε η Δόμνα Κουντούρη.

Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη η Δόμνα Κουντούρη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη διπολική διαταραχή, τα χρήματα που “κλώτσησε” μετά το Fame Story, αλλά και για το μπούλινγκ που έχει δεχθεί για τα κιλά της.

«Τη δημοσιότητα που ήρθε από το Fame Story δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ. Έχω διπολική διαταραχή και παίρνω αγωγή. Είπα ότι… τώρα πρέπει να κάνεις κάτι. Πήγα και έξι μέρες στο Δρομοκαϊτειο. Δεν έβγαλα όσα λεφτά θα έπρεπε γιατί κλώτσησα πολλά χρήματα. Όταν είδα τι είναι σταρ και σελέμπριτι, τρόμαξα. Μου πρότειναν να πηγαίνω σε μαγαζιά να κάθομαι, να τρώω και να πίνω και να με πληρώνουν. Και δεν μπορούσα να το κάνω», είπε αρχικά η Δόμνα Κουντούρη.

Η Δόμνα Κουντούρη πρόσθεσε επίσης: «Δέχθηκα μπούλινγκ για τα κιλά μου κι έχω χάσει και δουλειές λόγω των κιλών μου. Στο Fame Story ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν 21 ετών και δεν είχε κάνει μεταφώνηση. Δεν ήταν πολύ καλός, ήταν ασταθής και αν θυμάμαι είχε φύγει στις τέσσερις εβδομάδες. Αυτό, όμως, που ακούω τώρα είναι εξαιρετικό. Έγραψα ένα τραγούδι για τον Γιάννη Πάριο και μου είπε “δεν θέλω, έχω τραγούδια”, έφαγα γείωση. Στην καραντίνα δούλευα ως κούριερ με μηχανάκι».