Δίωρο «Πακέτο» σήμερα με τρεις παραλήπτες

Δείτε το τρέιλερ.

Το πακέτο μεγάλωσε για να χωρέσει ακόμα περισσότερες ιστορίες και συναισθήματα. Η εκπομπή πλέον είναι δίωρη ενώ το περιεχόμενό της έχει εμπλουτιστεί με μία πιο διευρυμένη τυπολογία θεμάτων, αλλά και με εξωτερικά γυρίσματα.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα αφήνει συχνά το στούντιο και θα ανοίγει τα πακέτα της σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, με σκοπό να εκπληρώσει τις προσδοκίες, τις επιθυμίες και τα όνειρα των αποστολέων.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι μια νεαρή γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία έρχεται στην εκπομπή με σκοπό να κλείσει μια πληγή που την βασανίζει εδώ και χρόνια.
Στην εφηβεία της, η Λίζα έχασε τον πατέρα της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο δεν ήθελε να δεχτεί αυτή τη μεγάλη απώλεια αλλά δεν μπορούσε ούτε καν να συζητά γι’ αυτήν.
Σήμερα, πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη, επιθυμεί να συναντηθεί με τα δυο της αδέρφια, τα οποία είναι από προηγούμενο γάμο του Ιταλού πατέρα της.
Αν και η αποστολέας ζούσε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ιταλία απέφευγε να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί τους.
Τώρα μετανιωμένη, εύχεται να μην είναι αργά και τα αδέρφια της να την δεχτούν στη ζωή τους…

Η δεύτερη αποστολέας είναι η Αναστασία η οποία επιθυμεί να στείλει το πιο γλυκό πακέτο της ζωής της, στον επί δέκα χρόνια σύντροφό της Ανδρέα.
Ο έρωτας τους γεννήθηκε στα θρανία και από τότε πέρασε από σαράντα κύματα, μέχρι που σήμερα επήλθε η …νηνεμία.
Η Αναστασία πλέον θέλει να προχωρήσει ένα βήμα πιο μπροστά και να κάνει στον Ανδρέα μια ιδιαίτερη πρόταση γάμου.
Άραγε τι είναι αυτό που την ωθεί, την συγκεκριμένη στιγμή, να προχωρήσει σε αυτή την έκπληξη;
Πώς θα αντιδράσει ο Ανδρέας;

Το τρίτο πακέτο μας ταξιδεύει στη Σάμο κοντά σε μια 45χρονη γυναίκα, τη Μαρία, η οποία μεγαλώνει μόνη της πέντε παιδιά και επιθυμεί να συναντήσει για πρώτη φορά τον πατέρα της.
Η Μαρία δεν γνώρισε τον πατέρα της, καθώς εκείνος δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ γι’ αυτήν. Τα μοναδικά στοιχεία που έχει για αυτόν είναι το όνομα, το επίθετο και μια φωτογραφία των δυο τους μπροστά από τον Λευκό Πύργο, από όταν εκείνη ήταν 3 ετών.
Η Μαρία θα ταξιδέψει μέχρι τη Θεσσαλονίκη με την ελπίδα να συναντήσει τον πατέρα της στο σημείο που ο χρόνος πάγωσε και για τους δυο πριν από 42 χρόνια, μπροστά από τον Λευκό Πύργο.
Εκεί θα ήθελε να κάνουν μια νέα αρχή.
Άραγε θα εμφανιστεί κάποιος στο ραντεβού ή είναι πλέον πολύ αργά;

 Σήμερα στις 21:00