Διονύσης Σχοινάς: Βάζει τέλος στην κόντρα με τον Μαζωνάκη – «Είναι γελοία πράγματα αυτά»

Διονύσης Σχοινάς

Ο Διονύσης Σχοινάς ξεκαθαρίζει για τη διαμάχη του με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Ο Διονύσης Σχοινάς λίγο πριν την πρεμιέρα του με την Ήβη Αδάμου μίλησε αποκλειστικά στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή Super Κατερίνα, όπου ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από τη νομική διαμάχη με το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιζόταν και τη φημολογούμενη κόντρα του με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

«Έχουν γράψει όλα τα σάιτ ότι ανταλλάσσω εξώδικα και αγωγές με τον Γιώργο (Μαζωνάκη). Δε γίνεται με τον Γιώργο, με την επιχείρηση γίνεται. Δεν είχα θέμα με κανέναν τους, δεν ξέρω πως έγινε αυτό τώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Από εγωισμό γίνεται και απ’ τις δυο πλευρές. Ένα σχήμα χάλασε, δεν έγινε και κάτι σημαντικό. Είναι γελοία πράγματα αυτά».

Όσον αφορά την αγωγή ύψους 300.000 ευρώ που δέχθηκε από το νυχτερινό κέντρο, ο Διονύσης Σχοινάς εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι όλα θα λυθούν, ενώ δεν έκρυψε πως και η ίδια η Καίτη Γαρμπή στεναχωρέθηκε ιδιαίτερα από την έκβαση της υπόθεσης. «Είμαστε μαζί με την Καίτη μια γροθιά. Όταν κάποιος στεναχωριέται, είναι ο άλλος δίπλα του και τον ανεβάζει».