Διονύσης Σχοινάς: Οι εξελίξεις στην εξωδικαστική κόντρα με τον Γιώργο Μαζωνάκη και η αγωγή των 300.000 ευρώ

Διονύσης Σχοινάς

Ο Διονύσης Σχοινάς δέχεται αγωγή ύψους 300.000 ευρώ από το νυχτερινό κέντρο

Ο Διονύσης Σχοινάς και ο Γιώργος Μαζωνάκης έχουν εμπλακεί τους τελευταίους μήνες σε ένα γαϊτανάκι αγωγών και δηλώσεων μετά την αποχώρηση του πρώτου από το σχήμα στο νυχτερινό κέντρο BOX.

Παρότι ο Διονύσης Σχοινάς διαβεβαίωσε σε χθεσινοβραδινή του δήλωση ότι οι δύο πλευρές πρόκειται να τα βρουν εξωδικαστικά, μία νέα αγωγή ύψους 300.000 ευρώ εκ μέρους του νυχτερινού κέντρου προς τον ίδιο έρχεται να ανατρέψει τις μέχρι στιγμής εξελίξεις στην υπόθεση.

Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ημετέρα εταρεία εν όψει της αγχώδους έναρξης μίας πραγματικά ανταγωνιστικής σεζόν και της τεράστιας οικονομικής ζημίας που θα προκαλούσε μία ξαφνική απώλεια του κυρίου Διονύση Σχοινά με τον οποίον είχαμε συμφωνήσει να πλαισιώνει τον κύριο Γιώργο Μαζωνάκη, εν όψει του πλουραλισμού στα καλλιτεχνικά σχήματα της χειμερινής περιόδου (…) ζητά από τον κ. Διονύση Σχοινά 300.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη και απώλεια εσόδων που υπέστη το νομικό πρόσωπο της εταιρείας. Ζητά επιπροσθέτως από τον κ. Διονύση Σχοινά 40.000 ευρώ, τα οποία είχε λάβει ως προκαταβολή από έτερη εταιρεία, η οποία μας έχει εκχωρίσει τις απαιτήσεις της».

Αναμένουμε τις εξελίξεις στην υπόθεση, που απ’ ό,τι φαίνεται θα συνεχιστεί μεταξύ των δύο πλευρών εντός των δικαστικών αιθουσών.