Διονύσης Σχοινάς: Κι όμως δεν έγραψε αυτός το «Δεν μεγαλώνω»

Διονύσης Σχοινάς

Ποιος είναι ο δημιουργός πίσω από το επιτυχημένο ντουέτο του τραγουδιστή με τον γιο του;

Ο Διονύσης Σχοινάς μας «σύστησε» για πρώτη φορά μουσικά τον γιο του, Δημήτρη, πριν από 15 ολόκληρα χρόνια, όταν ηχογράφησαν μαζί το ντουέτο «Δεν μεγαλώνω» (Είμαι ακόμα παιδί). Το τραγούδι έγινε αμέσως επιτυχία στα ραδιόφωνα και συνεχίζει να παίζει στα airplays των σταθμών μέχρι και σήμερα, ενώ μετρά εκατομμύρια views και στο YouTube.

Ωστόσο, αν και οι περισσότεροι πιστεύουν πως το συγκεκριμένο τραγούδι είναι γραμμένο σε στίχους και μουσική από τον ίδιο, κάτι τέτοιο δεν αληθεύει. Την πραγματική ιστορία πίσω από τη «γέννηση» του κομματιού διηγήθηκε ο πραγματικός δημιουργός του, που δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Δήμα.

«Για μένα το έργο είναι σίγουρα πάνω απ’ όλα. Όμως και ο ερμηνευτής με τη φωνή του δίνει αυτό που πρέπει να δώσει σε ένα κομμάτι, για να πάει στις ψυχές του κόσμου. Είναι το όχημα ο ερμηνευτής», δηλώνει ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes.

«Μιλάμε για έναν καλλιτέχνη που είναι αδερφός μου, τον θεωρώ αδερφό μου. Ο Διονύσης Σχοινάς ήταν ο πρώτος που μου εμπιστεύθηκε να του γράψω ολόκληρο δίσκο», επισημαίνει ο Βασίλης Δήμας.

«Αυτό το τραγούδι ήταν πραγματικά μία μαγική στιγμή, γιατί ήρθε τότε ο γιος του, ο Δημητράκης, που ήταν πολύ μικρός, και το μοίρασαν», τονίζει.