Διονύσης Σαρακίνης: «Μετά το MasterChef μένουμε μαζί με την Ανούς»

Διονύσης Σαρακίνης

"Ο Παύλος ήταν ο μεσίτης για το σπίτι που έχουμε βρει" πρόδωσε ο Διονύσης Σαρακίνης!

Για την σχέση με την Ανούς Χεριμιάν μίλησε, μέσα σε όλα, ο Διονύσης Σαρακίνης όταν συνάντησε την Κατερίνα Καραβάτου στη Φωλιά των Κου Κου. Ο φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής πρόδωσε, μάλιστα, πως οι δυο τους πλέον συγκατοικούν σε σπίτι που τους βρήκε ο Παύλος Χάπιλλος!

Πιο συγκεκριμένα, ο Διονύσης Σαρακίνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με την Ανούς είμαστε πολύ καλά. Δεν θα μιλήσουμε για έρωτες ζωής… Γενικά είμαι πολύ αυθόρμητος. Δεν κρύβω συναισθήματα, αν τα έκρυβα δεν θα ήμουν και άνθρωπος. Είμαι εκδηλωτικός, οπότε γιατί όχι; Με την Ανούς ξεκίνησε η ιστορία στον πρώτο μήνα, ένα παιχνιδάκι… Ένα φλερτ… Κάποιες ερωτήσεις, κάτι δικά μας που είχαμε εκεί μέσα… Και με πιάνει ένα βράδυ και μου λέει “για μένα εννοούσες κάτι τέτοιο;” και της απαντάω “δεν ξέρω, βρες το”. Εκεί της έκανα το κλικ».

«Ο Παύλος ήταν ο μεσίτης για το σπίτι που έχουμε βρει. Μένουμε μαζί» πρόσθεσε με χαμόγελο ο φιναλίστ του MasterChef. «Ο καθένας έχει τις δουλειές του, το πρόγραμμά του, κοιτάμε όμως να είμαστε εκεί”.

Τέλος, όσον αφορά την υποστήριξη που δέχεται από τη σύντροφο του, ο Διονύσης Σαρακίνης ομολόγησε πως «η Ανούς με έχει ζήσει, ξέρει ποιος είμαι, κάτι που οι άλλοι δεν το ξέρουν. Δεν είμαι ότι με υποστηρίζει γιατί πρέπει να με υποστηρίξει. Μου κάνει πολύ μεγάλη κριτική. Ότι “κακό” κάνω θα το σχολιάσει και με τον τρόπο της θα σου περάσει το σωστό. Την ευχαριστώ γιατί δεν είχα ακούσει τις δηλώσεις της. Ελπίζω να τη δικαίωσα”.