Διονύσης Παπανδρέου: «Δεχόμουν bullying, θυμάμαι συμπεριφορές που με κρατούσαν στο περιθώριο»

Διονύσης Παπανδρέου

«Έχω κάνει κάποια μαθήματα δημοσιογραφίας, θα μπορούσα να είμαι και σε κάποια εκπομπή», λέει ο Διονύσης Παπανδρέου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο παραχώρησε ο Διονύσης Παπανδρέου. Ο ηθοποιός μίλησε για τη Γη της Ελιάς, απάντησε για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα, ενώ αναφέρθηκε και στο bullying που είχε βιώσει στο παρελθόν.

«Η Γη της Ελιάς είναι μία σειρά που γίνεται με πολλή αγάπη και μεράκι. Θα υπάρξει μία ρήξη στη σχέση της Βασιλικής και του Φίλιππου, δεν ξέρω εάν θα είναι οριστική», είπε αρχικά ο Διονύσης Παπανδρέου και απάντησε για τα δημοσιεύματα με την Ιφιγένεια Τζόλα: «Με την Ιφιγένεια έχουμε μία υπέροχη σχέση μεταξύ μας, είμαστε μόνο φίλοι. Τα δημοσιεύματα που μας ήθελαν ζευγάρι δεν ισχύουν», είπε αρχικά ο Διονύσης Παπανδρέου.

Ο Διονύσης Παπανδρέου είπε στη συνέχεια: «Έχω κάνει κάποια μαθήματα δημοσιογραφίας, θα μπορούσα να είμαι και σε κάποια εκπομπή. Έχω βγει ραντεβού μέσω social media. Φλερτάρω έξω, δεν ντρέπομαι. Είμαι πολύ καλά και ήρεμος αυτή την περίοδο. Έχουμε φανταστική σχέση με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη, δεν ζηλεύει που παίζω μαζί με την κοπέλα του, Αφροδίτη Λιάντου. Εάν μου έκανε πρόταση η Αφροδίτη και ο Αλέξανδρος, θα τους πάντρευα».

Κλείνοντας, ο Διονύσης Παπανδρέου αποκάλυψε: «Όταν ήμουν μικρός είχα δεχτεί bullying για το ύψος και τα κιλά μου. Θυμάμαι συμπεριφορές που με κρατούσαν στο περιθώριο».